Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt a pasi?

Miért csinálta ezt a pasi?

Figyelt kérdés

A héten voltam az új munka helyemen, és mivel még beszéltük az egyik ismerősömmel ha már ott vagyok, keressem meg. Rendben, váltottunk pár szót a portanal, főbejárat al ahol vártam. Kaptam két puszit, örült, hogy oda kerültem hozzájuk. Amíg vártam, kb 30x éves lehet a férfi (rendorkapitanysag) szoba elegyekdtunk, akkor úgy normálisak ak tűnt. Meg jött az ismerősöm, gyors váltottunk pár szót meg fogtam a vállát, a portán ülő pasi ment volna el, erre... Gábor engedd el a kisholgyet(de ordította végig a folyosón) mind a ketten nagyot néztünk! Ez mire volt jó?az is elég kellemetlen volt, amíg vártam láttam, hogy nézett hebe hóba... N29

Nem tudom ezt hova tenni. Új kollégám lesz, de már most ki akasztott.

2021. okt. 23. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezted már.
2021. okt. 23. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Epp válaszolni akartam, mikor láttam hogy reagáltál az elsőre. Elképesztő.... Idegileg rendben vagy?
2021. okt. 23. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Szokásos agyas kérdező
2021. okt. 23. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Légy tisztában az oldal szabalyzatával leányzó.

Már amikor először feltetted a kérdést írtam, hogy mindenki rajtad röhög a gyk-n.

Jól érezhetően nem vagy ép.

2021. okt. 23. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem csak poén volt. Ezzel kezdte az ismerkedést, hogy "utat csinált neked".
2021. okt. 23. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem lep meg hogy egy rendőrkapitányságról van szó, oda simán felvesznek ilyen fogyatékos egyéneket mint a kérdező 😂

Amúgy szerintem tedd fel harmadszor is a kérdést. Minimum. De tudod mit? Inkább többször, imádjuk a szefós sztoridat olvasgatni újra és újra.

2021. okt. 23. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Remélem nem ilyen hulladékokat vesznek fel a rendőrségre,mint a kérdező. Vagy már tényleg ennyire a béka s.gge alatt van a színvonal?
2021. okt. 23. 19:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Az igen engem szóltok meg közben magatokat észre se veszitek... Gusztustalanok vagytok egytől egyig. Nem nem vagyok ideg beteg de ha nem lehet normálisan válaszolni szerintem nem volt kötelező ide írni szóval lehet lapozni... Szerencsétlenek ;)

Remélem ki életetek magatokat

2021. okt. 23. 19:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A 15%-odból is tisztán látszik az értelmi szinted.

Még rendesen lepontozni sem tudsz minket ilyen aprócska %-kal :D

2021. okt. 23. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
úgy látom bírja még.... a kérdésre ne válaszoljunk?
2021. okt. 23. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!