Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinalta ezt a pasi?
Egy sraccal megismerkedtem meg novemberben es talalkoztunk is.
Jol ereztuk magunkat mondta is hogy szeretne meg talizni.
Utana nem keresett...mert vizsgaidoszaka volt.
Aztan mikor vegul rairtam hogy megtudjam akar e valamit meg vagy hagyjuk akkor az egeszet azt mondta h tenyleg szeretne csak most tenyleg semmi ideje.
Aztan beszeltunk par mondatot meg es azota nem is vissza..
Szerintetek ez miert van?
Ha nem tetszettem vagy talalt mast akkor meg miert mondta tobbszor is h szeretne meg latni?
Mert ha annyira nem akart volna randizni ujbol akkor mar valszeg a kerdesemre se valaszol hogy mi legyen..legalabb is igy logikus..mert azt nyilvan nem irta volna h bocs nem..
Szoval kerlek irjatok valamit mert ezt tenyleg nem ertem..es sajnalom mert egy masodik randit tenyleg megert volna a dolog.
Elore koszonom a valaszokat!
Gyáva kukac!félt elutasítani,ezért mondta,hogy szeretne még talizni.
Hagyd a levesbe,nehogy Te rohangálj utána!
Fiatal lehetsz... Majd kíváncsi leszek te vizsgaidőszak alatt mennyire fogsz törődni a barátaiddal esetleg fiúddal :D
Minden idődet elveszi. És nem egy olyan dologra fogja fordítani az időt (rád) ami ott lesz és később is rá ér randizni. Vizsga az határidős. Vannak az életben prioritások és nem lehetsz ennyire önző mindig te akarsz lenni a fontos és mindenki számára az első. Valamikor csak kispadon ülsz és várod, hogy beállítsanak!
Néhány ember annyira képes játszani, hogy semmire nincs ideje. Mi nálunk levelezőn az emberek 99%-a dolgozik. Egyesek családanyák, kis gyerekkel. Emellett van idejük dolgozni is, gyereket nevelni, barátokkal foglalkozni.
Amire akar az ember időt szánni, arra lesz. Párkapcsolat se szűnik meg ha valakinek sok a dolga. Vissza írni egy pillanat alatt lehet.
A vizsgaidoszak mar reg lement...
Pont ez az..
Tudtam nagyon jol h levegot venni nincs ideje
Vartam..
Lenentek a vizsgak es igy sem keres...
Ez az amit nem ertek
Nem az h inkabb a tanulast valasztotta mint egy randit..
Ez ertheto..
Hasonló helyzetben voltam, én olyan egy hónap után elégeltem meg a dolgot, betelt a pohár, hogy folyton a meló volt a baj, de azért a kollégákkal való lazulásra minden egyes hétvégén jutott ideje. Rán meg konkrétan egyszer sem és a tetejében több randinkat is az utolsó utáni pillanatban mondta le -.-“
Amondó vagyok, ha nem akarunk semmit a másiktól, azt tisztelettel, de egyenesen is lehet közölni. Számomra pl semmi se rosszabb ennél a “tartalékolásnál” (ami szerintem iszonyú megalázó a másiknak, elvégre nem egy tárgyról van szó, amit sarokba dobunk, ha nincs kedvünk hozzá, ha meg épp van, akkor elővesszük), ha nem vagyok minimálisan sem fontos, akkor ennyi, lépjünk tovább, de ne húzzuk a másik idejét.
Summa summarum, őszintén kívánom, hogy te ne járj így, de sajnos egyáltalán nem valami biztató a srác viselkedése perpillanat. Ha lementek a vizsgái és tényleg szeretne veled találkozni, nem az lenne a dolga, hogy írjon neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!