Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinalta ezt a pasi?
Egy sraccal megismerkedtem meg novemberben es talalkoztunk is.
Jol ereztuk magunkat mondta is hogy szeretne meg talizni.
Utana nem keresett...mert vizsgaidoszaka volt.
Aztan mikor vegul rairtam hogy megtudjam akar e valamit meg vagy hagyjuk akkor az egeszet azt mondta h tenyleg szeretne csak most tenyleg semmi ideje.
Aztan beszeltunk par mondatot meg es azota nem is vissza..
Szerintetek ez miert van?
Ha nem tetszettem vagy talalt mast akkor meg miert mondta tobbszor is h szeretne meg latni?
Mert ha annyira nem akart volna randizni ujbol akkor mar valszeg a kerdesemre se valaszol hogy mi legyen..legalabb is igy logikus..mert azt nyilvan nem irta volna h bocs nem..
Szoval kerlek irjatok valamit mert ezt tenyleg nem ertem..es sajnalom mert egy masodik randit tenyleg megert volna a dolog.
Elore koszonom a valaszokat!
Hat...
Ebbol mar semmi nem lesz :)...
Ugy latszik tenyleg alig van egyenes ember
Na mindegy
Koszonom mindenkinek a valaszat,hozzaszolasat.
De mar tenyleg belefaradtam abba hogy en varjak meg en legyek elnezo
Akinek kellek az majd teperjen. :)
Kezdem már érteni miért ez lett a vége :D
Segítek, nálad van a hiba.
Az hogy rajottem hogy amikor egy pasi nem tesz ertem semmit akkor butasag menni utana?
Vagy az hogy nem gerinctelen tuskot akarok magam melle
Vagy talan az hogy nem art ha egy kis szikrajat is mutatja annak hogy akar ertem tenni?
Biztosan ez volt a baj:)
De talan az a tipp helyesebb hogy nem tetszettem elegge.
Na mindegy!
Koszi azert a valaszodat
Igen..en is igy gondolom
Koszonom szepen a valaszt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!