Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz amit csinált a barátom?
A barátom átjött mikor meg volt a mensim.
Sírtam,nyöszörögtem stb..
Másnap beszéltünk telefonon és konkrétan kigúnyolt,kiröhögött milyen voltam ezelőtti nap.
Kiosztottam és rányomtam a telefont.
Ez 1 hete volt,azóta nem keresem.Ugye nem csak szerintem egy patkány?
4# Igazad van!
Szerintem sem kéne ilyen halál komolyan venni mindent.
#2 te is jó ember lehetsz, gratulálok.
Kedves kérdező, nekem is volt már olyan barátnőm aki haldoklott ha megjött neki. Nekem az is elég néha ha tele zabálom magam és fáj a hasam, az is elég szar egy érzés. De tényleg az mikor fáj is, görcsöl is és ez hónapról hónapra... Nagyon tudom sajnálni az ilyen lányokat. Örülök ha olyannal vagyok együtt, akinek nincs ilyen problémája. De többségében nem így van. Mi ugye szoktunk ilyen témában beszélgetni is, hogy mit szokott használni rá vagy valami. Szóval a tapasztalatokkal próbálok esetleg segíteni is, hogy picit elviselhetőbb legyen. De ez hogy kigúnyoljam mikor tényleg szenved, hát nem is értem. Még takony 14 évesen is több eszem volt ennél. Az ilyennek még nem való barátnő. Jól tetted, hogy kiosztottad.
Tényleg nem is igazán értem ezt. Ha valakit szeretek nem tudnék egy ilyenen viccelődni, hogy kicsit nyöszörgött, mikor nagyon görcsölt.
Lehet kell ehhez is egy érettségi szint, hogy az ember fel tudja fogni azt, hogyha a párja nagyon rosszul érzi magát az nem vicces.
Emberek nyugodjatok le a pba. XD
Aztán valaki írhat is beszélgetni 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!