Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mennyire gáz amit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz amit csinált a barátom?

Figyelt kérdés

A barátom átjött mikor meg volt a mensim.

Sírtam,nyöszörögtem stb..

Másnap beszéltünk telefonon és konkrétan kigúnyolt,kiröhögött milyen voltam ezelőtti nap.

Kiosztottam és rányomtam a telefont.

Ez 1 hete volt,azóta nem keresem.Ugye nem csak szerintem egy patkány?

2021. máj. 8. 00:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
10%
Jól csinálja a csávó,hadja hogy egy kicsit főjjél a levedben .
2021. máj. 8. 03:36
 22/37 anonim ***** válasza:
78%
Nem csak szerinted, szerintem is egy patkány 🤷‍♂️
2021. máj. 8. 06:21
 23/37 anonim ***** válasza:
84%

A barátod gáz, nálam ez szakító ok lenne. És nem azért, mert menstruálok és fájt, hanem azért, mert ha most ilyen helyzetben ennyi empátia szorult bele mi van akkor ha komolyabb baj történik? :)

Gondolom 14-15 éves kisfiú volt a "pasi" aki 20-30as éveibe sírni fog a neten, hogy minden nő csak a pénzre megy.

2021. máj. 8. 06:51
 24/37 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem jól teszed hogy nem keresed, hagyjad csak, majd átgondolja a dolgokat. Ha elég érett és igazán szeret akkor keresni fog és bocsánatot fog kérni.

Mikor a fiúk barátnője menstruál akkor inkább hozzábujnak, szeretgetik, sajnálják a párjukat, vagy próbálnak valamit csinálni nekik hogy elviselhetőbb legyen a dolog (pl csokit vesznek)

Amit a te palid levág az iszonyú gyerekes, fixen 20 alatt van, de talán még 17 alatt is.

Majd rájön hogy ezzel nem kene szórakozni, ha vicc ha nem, nem tudja milyen erzes és semmi de semmi joga nincs gúnyolódni.

Ha nem keres, és látszik hogy nem bánta meg a dolgokat az annak a jele hogy képes egy ilyen dolog miatt elveszíteni téged, tehát nem is vagy fontos neki. Inkább engedd el

18/l

2021. máj. 8. 07:26
 25/37 anonim ***** válasza:
68%
IGen, nagyon gáz. Jól tetted! HAtalmas görény lehet.
2021. máj. 8. 12:33
 26/37 anonim ***** válasza:
19%
ennyi pics@füstöt bazki ami itt van :D
2021. máj. 8. 13:34
 27/37 anonim ***** válasza:
17%

xdddd mivanitt?

100%

2021. máj. 9. 01:29
 28/37 anonim ***** válasza:
10%
Durva, csomó csajnak ebben a kérdésben jött meg a mensije, és kicsit be vannak feeszülve. Egy faszi kinevette a nyüszögését valamelyiknek és emiatt behisztiztek:D kemény...
2021. máj. 9. 01:33
 29/37 anonim ***** válasza:
71%
28 és a többi, arról senki nem tehet ha pár görénybe nem szorult empátia :')
2021. máj. 9. 02:27
 30/37 anonim ***** válasza:
16%
:D Szivem, belém tényleg van empátia, nem tudom hogy fejezzem még ki hogy sajnálom szegény srácot, hogy ezzel a fa_nával együtt kellett lennie.
2021. máj. 9. 02:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!