Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz amit csinált a barátom?
A barátom átjött mikor meg volt a mensim.
Sírtam,nyöszörögtem stb..
Másnap beszéltünk telefonon és konkrétan kigúnyolt,kiröhögött milyen voltam ezelőtti nap.
Kiosztottam és rányomtam a telefont.
Ez 1 hete volt,azóta nem keresem.Ugye nem csak szerintem egy patkány?
Na latjátok a 9esnek több esze van mint az itt kommentelőknek.
Hoppácska.
#11 de okos vagy szivi
Inkább azt mondanám, hogy kilóméterekről , már látatlanban is felsimerem butus nőcskéket , akik csak kizsigerelik a pasikat és megsértődnek már egy kis poénkodástól is :)
12# ez jó. Ezzel csak az a baj h én értem a poént. Sőt. Még magammal is szoktam poénra szemét lenni😂
De ha kigúnyolta, kiröhögte azt akit elvileg szeret, és te ebben igazat adsz neki, akkor benned nincs Empátia. Ami nagy baj.
dehogy nincs, mondtam, hogy sajnálom a srácot, hogy ezt eddig elkellett viselnie.
Annyira lerívós, hogy a műhiszti tett be neki... a csak a csaj rendesen túlreagálta. Az hogy poénkodott a vérzésével meg a nyüszögésével az pasiknál bőven nem jelent semmi rosszat. :D Ahogy elképzeltem, h a csaj kucorogva nyüszörög fullra elmosolyodta :D
Nem csak empátia kérdése, hanem némi intelligencia is kiválthatná a dolgot.
Ugye a lányoknál van az összes nuni, megéri velük jóban lenni. Ha valakinek megjön és haldoklik, ha szemétkedünk akkor velük, utána biztos nem kapunk az adott lánytól.
Ha szereti is az ember az adott lányt nyílván mélyebb is a dolog.
Tényleg nem értem amúgy, hogy most akik írogattak azok közül mindenki szűz vagy érzelmi analfabéta?? Ilyen mentalitással nem értem hogy lehetne egyáltalán valakinek barátnője. Pláne meg komolyabb dolog. Görcsöl a lány és fáj létezni is neki, ki kell gúnyolni.... Egy punci pukinál meg meg elkezd nevetni, mint az állat. Az ilyennek tényleg nem kell barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!