Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Par napja voltam egy buliba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Par napja voltam egy buliba és csináltam egy két dolgot. Szerintetek ez mennyire számít riban*kodasnak?

Figyelt kérdés
Szóval voltunk barátnőimmel, ismerőseimmel egy buliba ott hozzánkcsatlakozott meg egy banda abból mar kevesebb embert ismertem de nagyon jo fejek voltak. És akkor oda mentünk az egyik ilyen asztal melle ami mellett állni kell és volt egy pasi akivel egymás mellett álltunk, azt vettem észre hogy egyre közelebb van hozzam mar szinte teljesen úgy álltunk hogy én előtte o meg mögöttem aztán elkezdett fogdosni, a hasamat meg egy kicsit följebb illetve a seggemet, mondjuk én ezt hagytam mert nem volt rossz. Aztán volt meg egy pasi akivel nagyon jól elbeszélgettünk és vele is kb ugyanez volt a helyzet mint az előző pasival. Amúgy 18/L

2018. szept. 16. 20:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már ittas voltál, mikor ezek történtek?
2018. szept. 16. 21:01
 2/12 A kérdező kommentje:

Hat akkor meg annyira nem.

Kb három felest ittam meg

2018. szept. 16. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt kérdezték hogy mennyi felest ittál hanem hogy magadnál voltál e és nem csak azért hagytad e mert már becsincsettettél

Ez nem számít annak, de ha mások azt mondják akkor ne foglalkozz velük, mindenki szokott néha ilyet csinálni, megengedheti magának az ember néha

2018. szept. 16. 21:04
 4/12 A kérdező kommentje:

Látom elég rossz a szovegertesed...

Azelőtt írtam hogy meg annyira nem voltam ittas amielott írtam hogy ittam három felest

2018. szept. 16. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs párod akkor oké.

Igazából az lett volna az ha tovább mentek ezeknél a dolgoknál

2018. szept. 16. 21:07
 6/12 A kérdező kommentje:

Ez az egyik probléma amit elfelejtettem leírni hogy egy másik buliban ismerkedtem meg egy másik pasival akivel most így alakulnak a dolgok de o erről nem tud semmit

Viszont olyan is volt mar hogy egy buliba sikerült kicsit jobban osszegkavarodnom egy pasival mint kellett volna

2018. szept. 16. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
És neked mások véleménye számít?
2018. szept. 16. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért mentél oda? Mire számítottál?

Ők például lehet, hogy azért mentek oda, hogy a lányokat fogdossák, de kapcsolatot nem nagyon akartk velük. Nem tudom igazából. Nekem biztos nem kellene olyan lány barátnőnek, aki csak úgy engedi fűnek-fának, hogy fogdossa (még ha 20 perc eltelt már, akkor se)

2018. szept. 16. 22:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Hat akkor szerezz magadnak olyan lányt kedves utolsó, aki meg életébe nem látott meg fiút se....
2018. szept. 17. 07:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 20 perc után épp hogy csak le nem szopod akkor persze hogy ribizli vagy.
2018. szept. 17. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!