Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha beszelek valakihez miert...

Ha beszelek valakihez miert fordit hatat ?? 🗣️🧠

Figyelt kérdés

2021. okt. 18. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekli amit mondasz. De elég bunkó dolog
2021. okt. 18. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Valamit el akar titkolni. A főnököm csinálta ezt velem, amikor először megígérte, hogy felvesz, csak legyen meg a nyelvvizsgám. Sikerült, megszereztem, pár nappal később örömmel mondtam neki, de hátat fordítva azt kérdezte, hol a papír, mondtam, hogy azt még nem postázták ki, de hamarosan megérkezik. Erre azt mondta, hogy akkor nem tud velem mit kezdeni.

Mindez azért, mert akkor épp eldöntötte, hogy mást vesz fel. Aztán meggondolta magát, de ebből már sejtettem a jövőmet...

2021. okt. 18. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk en szo kozepen elhallgatnek, de nem tudom. Persze ha ket szerelo lennenk, es negykezlab csavarozna valamit, az nem ilyen helyzet.
2021. okt. 18. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
mert nem érdekled.
2021. okt. 18. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert kattos.
2021. okt. 18. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:
2. Az is érdekes ha egy munkahely egy nyelvi papírt megkövetel ami nem jelenti azt hogy érdemben 1 mondatot össze tudsz rakni, Én is letudtam anno érettségit meg mindent, most felnőttképzésbe meg betettek szakmai angolt aztán abból vagyok a legrosszabb, bár ez is vicc hogy elvileg a nyelvvizsgának mentesíteni kéne de mindegy xd
2021. okt. 18. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!