Titeket nem zavar hogy nem lehettek többé gyerekek?
18 év felettiek.
Én már 18 évesen is vágytam vissza a gyermekkorba. Most huszonéves vagyok, és ugyanúgy vágyok vissza. És még mindig furcsa a felnőttség.
A gyerekkor olyan jó.
én felpontoztam akit lehúztak. De az én válaszom is csak 69%-os :D Mert nem akarnám újra átélni a nemi erőszakot, vagy hogy dragon ballt játszanak velem és én vagyok a főellenség, hogy senki nem hisz nekem és hüledezik, hogy az osztály basztat, stb..
A minap álmodtam pont arról hogy megint gyerek vagyok, otthon, a kilátástalanságban...majd felébredtem itthon, mellettem a szuszogó párom és megnyugodtam :))
Te hány éves vagy pontosan kérdező?
Egyébként ezzel én is így vagyok, most vagyok 25, és szívesen visszamennék 15-20 évre, a 2000-es évek eleje olyan jó volt. Nem volt Fb, insta, tiktok, twitter, online hülye videójátékok, netes zaklatások, sokkal jobb volt minden esküszöm. Mondjuk elég nagy boomer vagyok bevallom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!