Titeket nem zavar hogy nem lehettek többé gyerekek?
Figyelt kérdés
18 év felettiek.
Én már 18 évesen is vágytam vissza a gyermekkorba. Most huszonéves vagyok, és ugyanúgy vágyok vissza. És még mindig furcsa a felnőttség.
A gyerekkor olyan jó.
2021. okt. 17. 09:34
1/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A nagy része szörnyű volt.
2/34 A kérdező kommentje:
Vissza akarok menni, most!!!!!!!! !
2021. okt. 17. 09:47
3/34 anonim válasza:
Hát én az ovis, kisiskolás koromba visszamennék, főleg a mai fejemmel.
5/34 anonim válasza:
Akkoriban rettegtem a gondolattól hogy egyszer felnövök. Ma viszont a világ minden kincséért se mennék oda vissza. Kell a francnak az alárendeltség, az "amíg itt az én kenyeremet eszed".
6/34 A kérdező kommentje:
Akkor voltunk igazán boldogok!
A felnőttkor egy rakás szr
2021. okt. 17. 09:56
7/34 anonim válasza:
Akinek jó gyerekkora volt, az szívesen visszamenne azokba korokba. Pl nekem jó volt. A szüleimmel, az iskola, a 90 es évek eleje... Jaja... Szivesen visszamennék oda. DE, a felnőtt életnek is meg van a szépsége. Más, másabb korszak van már, de azértez sem rossz. A gyerekséget lehet folytatni a saját gyerekek mellett, nem kell mindenben "felnőni"
8/34 anonim válasza:
Sosem vágytam vissza gyerekkorba, különösebben nem voltam boldog, pedig nem volt rossz gyerekkorom. Mostanság 20 éves lennék inkább újra, de fiatalabb nem.
25/F
9/34 anonim válasza:
Jó gyerekkorom volt, mindenem megvolt, de én szeretek felnőttként önállóan élni és azt csinálni amit akarok.
10/34 anonim válasza:
Gyerekként nem tudtam se szexelni se motorozni. Szóval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!