Utálom a vasárnapokat, kínszenvedés az összes számomra, nem tudok értelmet önteni a vasárnapi napjaimba. Épp elég túlélni őket. Mit lehetne ezzel tenni?
Ilyenkor gondolj arra: "mi az amit tenni kellene, hogy ez ne így legyen?"
Ha olyan helyen dolgozol, amit utálsz, akkor: milyen irányba tudnád továbbképezni magad, hogy olyan helyre járhass be egész héten, amelyet szeretsz.
Sok embernek van ilyen érzése szerintem, ugyanúgy ahogy a "pénteki hangulat" is megvan.
Ismerős érzés, csak nekem a koránkelés okozza a stresszforrást, valamint a nehezebb hetek. Sosem tudok időben elaludni ilyenkor, ami megint csak ront egyet a dolgokon..
Egyelőre nekem az válik be, hogy összeírom, hogy mi mindent kell vasárnap megcsinálnom, de figyelek arra, hogy ne legyen se sok, se nehéz feladat, így inkább a pihenésre próbálok fókuszálni. Ahogy arra is, hogy minél hamarabb el tudjak aludni, és minél kipihentebb legyek. Nem sok sikerrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!