Ez mennyire családon belüli erőszak? Mit tehetek ez igyben? Milyem betegsége lehet úgy általánosságban?
Apám, durván alkoholista.
Anyám be van hódolva előtte
Tegnap mondja neki szerezzen valami munkát, ő erre berúg. Mellesleg ingyen elő,.és miatta le vagyunk égve jelenleg
Tudtam hogy "őrült".
De erre tegnap vesz csomó alkoholt,.( Mindig azon volt a balhé hogy anyám régi udvarlóit akarta kiásni a földből vagy megverni és ilyen téveszméi vannak, ételt se eszik fél megmérgezik rendkívül erőszakos, akármit összetör, hirtelen haragú mellesleg, nagyképű és arrogáns) erről ennyit egyelőre.
Tegnap berúgott, és autóval ki akarta ásni 6 éve halott férfit annyira téveszméi vannak. Késeket hord magánál, és tegnap 3x próbálta magát kinyirni, anyát elhordta mindennek és rá is támadott. Én közbe avatkoztam. Kis tesóm zokogott, de anyám még mindig apám oldalán van.
Ma tiszta vér volt felvágta az ereit, begyógyszerezte magát, és fel is akasztotta.
Szerintem ez valami kamu dolog lehetett mert ez valójában "lehetetlen"
Jah és annyit ha ki hívom a rendőrséget akk én vagyok a hibás.
Nem tudom milyen mentális betegsége lehet de úgyse akarna orvoshoz menni. Szerintem skizofrén vagy paranoiás. És volt autó balesete, megverték durván és ágy hártya gyulladása is van
Mellesleg aki tudta milyen az alkoholista ember tudja jól, tagadni fogja a dolgokat.
Nem tudom mitévő legyek.
16/f
Esküszöm nem kamu.
Sajnos ez az igazság.
Egyszerűen fél tőlem anyám és manipulálni is tudja.
Én már nem szenvedek ezek miatt, mert túl tettem magam rajta valahogy.De sokszor miatta sírtam át éjszakákat
Az az igazság gyűlölöm őt szerintem érthető.
Tegnap is akartam hívni a rendőröket, de anyám azt mondta ha felhívom kidob.
Nem tudom mit tegyek,.
4,válaszoló.
Ezen egész nap nevettem mellesleg szerintem kamu lehetett csak figyelmet akart.
A kötél elszakadt xd minden viccen kívül
Ereit se úgy vágta fel kicsit megvagta magát de nem mélyen,.
Olyan szánalmas balfék ember.
Sajnos sose töltötte be az apa szerepet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!