Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van más is rajtam kívül...

Van más is rajtam kívül akinek a karácsony nem egy kellemes, békés ünnep hanem egy gyötrelmes kínszenvedés?

Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Biztosan van, ismerek is egy rakás ilyet.

Bár nem értem, mit lehet ezen ennyit szenvedni.

Engem csak simán hidegen hagy az egész, az összes többi "kötelező" ünnep szintén nem mozgat meg bennem semmit, de nem is szenvedek miattuk, csak szimplán leszarom őket. Van jobb dolgom is, mint hogy ilyesmin gyötrődjek.

2015. dec. 25. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Kb leszophat mindenki és minden.
2015. dec. 25. 00:36
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Túlzás, hogy szenvedés, de inkább utálom, mint szeretem. Semmit nem ér a szememben.
2015. dec. 25. 00:51
 4/5 bandi6891 ***** válasza:
70%

Nincs jelentősége.Nézem csak más embereket ahogy ragaszkodnak hogy na ma rendkívülien szeretne fogjuk egymást,rendkívülien együtt lesz a család és rendkívülien fogkrém reklámot megszégyenítő állvigyorral fog mindenki részegségig inni.

Olyan időszak mint a többi 362 nap.

2015. dec. 25. 06:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Az alattunk lakó szomszédnak biztosan, mert ma és tegnap reggel 9-től este 9-iig szinte megállás nélkül ordibált a gyerekkel. Szegény gyerekek helyében most nem lennék... :-(
2015. dec. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!