Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért akar minden ember...

Miért akar minden ember egyéniség lenni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 17:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy most elcsíptünk egy troll-t aki elfelejtett egy másik fiókjába belépni a kommenteléshez vagy szimplán része a trollkodásnak az 1# komment, hogy ezen erről beszéljenek az emberek.
2021. okt. 1. 18:32
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Mert a legtöbb normális ember nem akar tucat bégető birka lenni, aki csak megy a nyájjal a semmibe.
2021. okt. 1. 18:32
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarni kell, hanem annak lenni xd, ez nem az öltözködésbe, hajviseletbe ékszerekbe kell feltétlen megnyilvánulni, mivel az 100% ban úgyse mindig jön össze úgy ahogy akarjuk, személyiségen látszik inkább, bár 2 egyforma ember sincs.
2021. okt. 1. 18:33
 14/25 A kérdező kommentje:
A 11-es a kedvenc számom volt addig, amíg elő nem került a troll-kiálltó emberünk, aki mindenben trollt lát és kell neki egy trolltartó, hogy elférjen benne a trollvadászpuskája ukmukfuk
2021. okt. 1. 18:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ugyan nézd már meg az egyes választ, és látni fogod, hogy nem váltottál fiókot, és egyértelműen látszik, hogy magadnak válaszoltál, mint kérdezőnek.
2021. okt. 1. 18:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hagyjuk, hogy nem váltott. Ez egyéniségéhez tartozik :)

Minden ember egyéniség - egyszeri, megismételhetetlen csoda.

Hogy miként éli ezt meg, az más kérdés.

Ha érzi, hogy megismételhetetlen, és nincs még egy belőle - az jó. Miért? Mert akkor talán azt is keresni fogja, mi az ő egyéni útja a világon? mi az ő dolga a világban?

Ha ezt csak különcködésre, provokálásra használj, az rossz, mert ebben ki is merül, és egy felszínesség jellemzi.

Ez egy szép vers, olvasd el, a fentieket jobban megérted általa:

[link]

"Okuljatok mindannyian e példán.

Ilyen az ember. Egyedüli példány.

Nem élt belőle több és most sem él

s mint fán se nő egyforma-két levél,

a nagy időn se lesz hozzá hasonló."

...

Keresheted őt, nem leled, hiába,

se itt, se Fokföldön, se Ázsiába,

a múltba sem és a gazdag jövőben

akárki megszülethet már, csak ő nem."

2021. okt. 1. 18:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, hogy egyéniség vagyok-e vagy sem. Én csak önazonos akarok lenni és a saját szabályaim szerint hozni a döntéseimet az életemmel kapcsolatban, bármiféle megfelelési kényszer nélkül. Egyedül magamnak akarok megfelelni. 20 évesen még nem ment, de dolgoztam magamon és 30 évesen már sima ügy. Az pont nem érdekel, ha rajtam kívül mások is úgy élnek vagy úgy néznek ki, mint én, nem az én dolgom :)
2021. okt. 1. 18:58
 18/25 A kérdező kommentje:
*Ha nem érdekelne, nem foglalkoztatna és meg sem említetted volna, ez öncsapda, kérlek széken!
2021. okt. 1. 19:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a jobb kérdés, hogy miért akarnak szánalmas dolgokkal azok lenni? A hülye ruhadarabokkal, az idétlen frizurákkal, a szándékosan kifacsart, általánossal szembemenő életfelfogással, azzal, hogy idióta neveket adnak a gyerekeiknek...

Véletlenül sem teljesítménnyel vagy azzal, hogy letesznek valami olyat az asztalra, amit más nem tud, nem.

Sosem tudtam megérteni.

2021. okt. 1. 19:32
 20/25 A kérdező kommentje:
De jó, amiket írsz, egy élet is kevés megérteni.
2021. okt. 1. 21:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!