Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most ez valami rosz vicc vagy...

Most ez valami rosz vicc vagy egy negyven éves férfi tényleg ennyire gyerekes?

Figyelt kérdés

Nem rég közöltem vele, hogy köszönöm a reggeli üzenetet, de kérlek ne keres többet!

Nulla válasz és kaptam a tiltást! Ez mire jó? N30

2021. szept. 28. 22:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
Te hülye vagy kérdező.
2021. szept. 28. 23:25
 12/29 A kérdező kommentje:

Azért vagyok én a gyerekes és a hülye mert még mertem kérdezni, hogy mire jó ilyenkor le tiltani a másikat?

Hát nem is tudom... Egy nornalis választ se kaptam itt kicsit el kéne gondolkozni, csak a szapulast és az idióta beszologat át

2021. szept. 28. 23:30
 13/29 anonim ***** válasza:
83%

Igen persze, mindenki ellened esküdött össze:D FIDESZ felfogás:DDD brüsszel, a migránsok, Soros, liberálisok!!!!

Ha neked lenne igazad, nem írná azt mindenki h te vagy a h.lye.

2021. szept. 28. 23:32
 14/29 anonim ***** válasza:
82%

"Azért vagyok én a gyerekes és a hülye mert még mertem kérdezni, hogy mire jó ilyenkor le tiltani a másikat?"

Ha az ilyenkor azt jelenti, hogy miután elküldted a sunyiba, igen.

Legközelebb min fogsz felháborodni? Hogy valaki ebédelni mer amikor te elküldted enni?

2021. szept. 28. 23:33
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Bírom már mikor valaki a korral jön, hogy mit kéne tennie egy férfinek 40 évesen egy adott helyzetben. Ha gyerekes, akkor gyerekes, joga van hozzá. Te is felnőtt nő vagy elvileg kedves kérdező. Ja és arra nem gondoltál, hogy szeret, és nagyon rosszul esett neki, hogy szakítottál vele? Mégis mit vártál? Megrándítja a vállát, és vidáman visszaír, hogy örül neki?
2021. szept. 28. 23:43
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
Örülj, hogy nem allt neki kervazni es fenyegetni
2021. szept. 28. 23:46
 17/29 anonim ***** válasza:
88%

Attól, hogy férfi, még neki is vannak érzései. És szerintem nem azért tiltott le mert gyerekes, hanem azért mert rosszul esett neki az, amit írtál picim.

De arra lennék kíváncsi, hogy mi ált abban a reggeli üzenetben ami miatt azt mondtad neki, hogy "ne keres többet" ☺️

20F

2021. szept. 28. 23:49
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
Te írtad neki, hogy ne keressen többé. Vagy az sms, vagy messenger kivételt képezett? De most komolyan, miért írtad neki, viccből? Na és mit vártál, hogy reagál rá? Mi lett volna a helyes, ha te annyira felnőtt nő vagy?
2021. szept. 28. 23:50
 19/29 anonim ***** válasza:
87%

itt kérdező te veled van baj, így gondolom én és az a több tucat ember is a kérdésed alatt

szerinted ha mindenki úgy gondolja ha a pasival semmi baj, nem úgy veled akkor mindenki téved és neked van igazad?

a probléma az ön kompjúterében van kérem

mondtad neki h ne keressen többet, bármi is volt ennek a hátterében mindegy elvágta a kapcsolatot ahogy azt kérted

mit vártál h majd könyörög meg kérlel meg irogat majd még valamiért? csak mert marhára úgy jön le a reakciodbol, ilyen női agybaj szint h mondasz valamit ha azt csinálják felháborodsz ha nem akkor is felháborodsz, vagy is kérsz valamit de magad se tudod mit akarsz de semmi se jó és mindenért tudsz problémát kreálni és találja ki valaki h mi bajod van és oldják is meg helyetted h neked aztán jó legyen....

2021. szept. 28. 23:55
 20/29 anonim ***** válasza:
86%

Azt mondtad neki, hogy ne keressen téged többet. Tiltott, hogy még véletlenül se küldjön neked üzenetet. Erre ezen rágódsz.

Ne haragudj, de te olyan ember vagy ha nincs problémád akkor gyártasz egyet magadnak. Nem akarsz valakivel "beszélni" és aztán mikor ez bekövetkezik (magyarán tilt) akkor te kiírsz a gyakorira egy felesleges kérdést.

2021. szept. 29. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!