Most ez valami rosz vicc vagy egy negyven éves férfi tényleg ennyire gyerekes?
Nem rég közöltem vele, hogy köszönöm a reggeli üzenetet, de kérlek ne keres többet!
Nulla válasz és kaptam a tiltást! Ez mire jó? N30
Azért vagyok én a gyerekes és a hülye mert még mertem kérdezni, hogy mire jó ilyenkor le tiltani a másikat?
Hát nem is tudom... Egy nornalis választ se kaptam itt kicsit el kéne gondolkozni, csak a szapulast és az idióta beszologat át
Igen persze, mindenki ellened esküdött össze:D FIDESZ felfogás:DDD brüsszel, a migránsok, Soros, liberálisok!!!!
Ha neked lenne igazad, nem írná azt mindenki h te vagy a h.lye.
"Azért vagyok én a gyerekes és a hülye mert még mertem kérdezni, hogy mire jó ilyenkor le tiltani a másikat?"
Ha az ilyenkor azt jelenti, hogy miután elküldted a sunyiba, igen.
Legközelebb min fogsz felháborodni? Hogy valaki ebédelni mer amikor te elküldted enni?
Attól, hogy férfi, még neki is vannak érzései. És szerintem nem azért tiltott le mert gyerekes, hanem azért mert rosszul esett neki az, amit írtál picim.
De arra lennék kíváncsi, hogy mi ált abban a reggeli üzenetben ami miatt azt mondtad neki, hogy "ne keres többet" ☺️
20F
itt kérdező te veled van baj, így gondolom én és az a több tucat ember is a kérdésed alatt
szerinted ha mindenki úgy gondolja ha a pasival semmi baj, nem úgy veled akkor mindenki téved és neked van igazad?
a probléma az ön kompjúterében van kérem
mondtad neki h ne keressen többet, bármi is volt ennek a hátterében mindegy elvágta a kapcsolatot ahogy azt kérted
mit vártál h majd könyörög meg kérlel meg irogat majd még valamiért? csak mert marhára úgy jön le a reakciodbol, ilyen női agybaj szint h mondasz valamit ha azt csinálják felháborodsz ha nem akkor is felháborodsz, vagy is kérsz valamit de magad se tudod mit akarsz de semmi se jó és mindenért tudsz problémát kreálni és találja ki valaki h mi bajod van és oldják is meg helyetted h neked aztán jó legyen....
Azt mondtad neki, hogy ne keressen téged többet. Tiltott, hogy még véletlenül se küldjön neked üzenetet. Erre ezen rágódsz.
Ne haragudj, de te olyan ember vagy ha nincs problémád akkor gyártasz egyet magadnak. Nem akarsz valakivel "beszélni" és aztán mikor ez bekövetkezik (magyarán tilt) akkor te kiírsz a gyakorira egy felesleges kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!