Negyven fölöttiek, akik nem vállaltak gyereket, milyen az életetek, hogy telnek a napjaitok? Boldogok vagytok?
39 vagyok, totál egyedül élek. Eddig csak 1× gondolkodtam, hogy milyen lenne az, ha kölyköm lenne, vagy párom? A gyerek jobb, hogy nincs.
Élek, mindennap dolgozok, sok a szabadidőm, várom a halált. (F)
Miért, van rá garancia, hogy a gyereketek majd akár csak egy országban is él veletek?
Nincs, akkor? Én sem élek Mo-n, és nem is tervezek hazaköltözni, szóval ebben az esetben "nem nyitom rá" apámra az ajtót hetente. Ahogyan unokabátyámék és USA-ban élő unokanővéremék sem.
Köszi, inkább gyerek nélkül, utazgatunk, ismerkedünk új kultúrákkal, emberekkel, és nem kell egy kölyökhöz alkalmazkodni 0-24.
Nem nem vállaltunk, hanem nem jött.
Szabadon, gondtalanul. Legalábbis a gyerkőccel járó gondokkal-minden pénzbe kerül, legyen mindig főtt étel meg ilyesmi-gondokkal kevesebben.
De nem mondanám, hogy a gyerekesek kötöttebbek vagy több gondjuk lenne. Ahogy elnézem a környezetemben a párokat, csak azoknál látszik a gyerekkel járó ilyesmi probléma, akik azt csinálnak belőle. Nagyon sokan ugyan úgy eljárnak szórakozni, összejárnak barátokkal mint gyerek nélkül tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!