Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Negyven fölöttiek, akik nem...

Negyven fölöttiek, akik nem vállaltak gyereket, milyen az életetek, hogy telnek a napjaitok? Boldogok vagytok?

Figyelt kérdés

2021. júl. 17. 12:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Sok nyugdíjassal találkozok munkából adódóan, nem kevesen vannak, akik egyedül vannak hiába a gyerekek, unokák sajnos.
2021. okt. 6. 08:24
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Elvagyunk, járunk áztatni magunkat, élvezzük a csendet és a nyugalmat, nem hiányzik a stressz és a hiszti.
2021. okt. 6. 21:26
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Egyedul elek azt csinalok amit akarok nem szol bele senki

Ennel jobb elet nem is kell

2021. okt. 7. 05:28
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
40 felett vagyunk, úgy néz ki nem lesz gyerek, de tökéletesen elvagyunk. Nem mondom, hogy sosem gondolok rá, mi lesz később, de szerintem jól elleszünk. Sokat utazunk, wellness, egyedül én is barátokkal, stb. Ha azt nézem, az én apámnak van egy fia (én), de külföldön élek, szóval 1-2 havonta látjuk egymást, telefon ritka. Feleségem egyik gyereke szintén külföldön el. Szóval nincs garancia, ha van gyereked, akkor az időd nagy részét szerintem akkor is egyedül kell megoldanod.
2022. máj. 26. 05:45
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Barátnőm 44 éves. Nincs gyereke, jelenleg párja sincs.

Rugalmas munkaideje mellette állatokat ment, menhelyre jár önkénteskedni, biciklizni és túrázni jár. A maradék időben olvas, kertészkedik, saját kutyáival foglalkozik. Teljes az élete, boldog így, és nagyon irigylem, remélem én is olyan leszek majd mint ő.

2022. szept. 10. 09:18
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Férfiakat ismerek.

Sze kaocsolataik vannak vagy érzelmi úgy hogy nem házasodnak később sem.

Haverok buli pénz jokocsik minden van.

Es alapvetoen boldogok.

Főbb jellemzőjuk hogy nem kapcsolatfüggők. Nekik egy párkapcsolat nem ad semmi pluszt, simán elvannak párkapcsolat nélkul is.

2022. szept. 10. 14:20
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem kaocsolatfüggők, nem is kötődő típusok.
2022. szept. 10. 14:22
 18/21 Manócska1 ***** válasza:
82%
Párommal 40 felettiek vagyunk,nem lehetett gyerekünk amit eddig bántam /bántunk de a mai világba...már úgy gondoljuk,jobb is... Nő/43 múltam
2022. szept. 10. 17:33
 19/21 anonim ***** válasza:
8%

56 éves nő ismerősöm most halt meg, gyereke, párja nem volt, borzalmas idegesítő, makacs természete volt, egy ideje 2-es cukorbetegségben szenvedett, ami odáig fajult, hogy gyakorlatilag elkezdtek lerohadni a lábai. Még fotókat is rakott fel róla a face-re, ahogy mállanak le a lábujjai...

A végefele már próbált kiabálni mindenkihez segítségért, de odáig jutott, hogy már csak szánakozó üzeneteket kapott.

Régen elköltöztem a lakhelyemről, csak most tudtam meg, túl jóban nem voltunk, csak gondoltam megnézem a face-n...

2022. szept. 11. 10:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Még 30 sem vagyok, de így belegondolni.. köszönöm, hogy feltetted ezt a kérdést.
2022. okt. 3. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!