Negyven fölöttiek, akik nem vállaltak gyereket, milyen az életetek, hogy telnek a napjaitok? Boldogok vagytok?
Egyedul elek azt csinalok amit akarok nem szol bele senki
Ennel jobb elet nem is kell
Barátnőm 44 éves. Nincs gyereke, jelenleg párja sincs.
Rugalmas munkaideje mellette állatokat ment, menhelyre jár önkénteskedni, biciklizni és túrázni jár. A maradék időben olvas, kertészkedik, saját kutyáival foglalkozik. Teljes az élete, boldog így, és nagyon irigylem, remélem én is olyan leszek majd mint ő.
Férfiakat ismerek.
Sze kaocsolataik vannak vagy érzelmi úgy hogy nem házasodnak később sem.
Haverok buli pénz jokocsik minden van.
Es alapvetoen boldogok.
Főbb jellemzőjuk hogy nem kapcsolatfüggők. Nekik egy párkapcsolat nem ad semmi pluszt, simán elvannak párkapcsolat nélkul is.
56 éves nő ismerősöm most halt meg, gyereke, párja nem volt, borzalmas idegesítő, makacs természete volt, egy ideje 2-es cukorbetegségben szenvedett, ami odáig fajult, hogy gyakorlatilag elkezdtek lerohadni a lábai. Még fotókat is rakott fel róla a face-re, ahogy mállanak le a lábujjai...
A végefele már próbált kiabálni mindenkihez segítségért, de odáig jutott, hogy már csak szánakozó üzeneteket kapott.
Régen elköltöztem a lakhelyemről, csak most tudtam meg, túl jóban nem voltunk, csak gondoltam megnézem a face-n...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!