Most ez valami rosz vicc vagy egy negyven éves férfi tényleg ennyire gyerekes?
Figyelt kérdés
Nem rég közöltem vele, hogy köszönöm a reggeli üzenetet, de kérlek ne keres többet!
Nulla válasz és kaptam a tiltást! Ez mire jó? N30
2021. szept. 28. 22:58
1/29 anonim válasza:
A "ne keress többet"-re nulla a válasz és még te háborogsz?!
Ha válaszolt volna, akkor meg azon háborognál.
2/29 anonim válasza:
Kérdező!
Ne szedd tovább, bármi is az amit szedsz!
3/29 A kérdező kommentje:
Nem a nulla válasszon van itt a hangsuj! Hanem azon, hogy olyan tiltást kaptam mint meg soha. 30 vagyok, én nem csinálok ilyet... Pláne viberen
2021. szept. 28. 23:04
4/29 anonim válasza:
Te fogod eldönteni hogy ne keressen tovább?
Letiltott, így nem fog tudni keresni... mostantól semmi közötök egymáshoz, úgy hogy ne is gondolkozz rajta.
5/29 anonim válasza:
Kérdező!
Rettentően gyerekes vagy!
Főleg, hogy így hisztizel azon, hogy nem áll veled szóba az, akinek írtad, hogy nem állsz vele szóba!
6/29 anonim válasza:
Kirúgtad a pasit, erre ő is kirúgott.
Te vagy gyerekes nem a pasas.
7/29 anonim válasza:
Tehát tiszteletben tartja a te gyerekes kérésed, és erre te hívod őt gyerekesnek? Van ám bőr...
8/29 anonim válasza:
Ha azt akarotad hogy ne keressen többet miért akkora baj hogy letiltott?
9/29 anonim válasza:
Szerintem te vagy gyerekes amiért közlöd vele hogy ne keressen többet..majd ő letilt hogy véletlen se keressen téged, és aztán te hisztizel azon hogy letiltott.. inkább örülnél neki hogy többet nem foh keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!