Mit gondoltok arról, aki szánalmasnak tartja azokat az egyetemistákat, akik távoktatásért hisztiznek mostanság állandóan?
Én is eltartott takony egyetemista vagyok, aki orvosira jár . Bár ugye az első hozzászóló leírta , hogy nincs is valódi gyakorlatunk. Nos akkor mi a kardiológia, ortopédia vagy éppen onkológia gyakorlatom ? Betegágy melletti bulika?
Miért kell a nappali tagozatosokról ilyen hangnemben beszélni ? Attól még, hogy nem dolgozok( van pár ismerősöm , akik néha vállalnak munkát ) az életem nekem sem buliból áll. Otthon lakom, anyukámmal együtt viszem a háztartást, mosok, vasalok, takarítok. Számukra tök evidens, hogy nekem most a tanulás az első .
Sok mérnöki szakon is komoly labor gyakok vannak. Azokat sem lehet online tanulni .
Elhiszem, hogy levelezőn jobb lenne az online, ezt senki sem vitatja . Viszont az ebből akadó negatív energiákat ne rajtunk töltsétek ki kérlek.
8-as, én sem értem az ellenségeskedésüket.
Nem mellesleg 451 ponttal jutottam be (műegyetem).
Én is magas ponttal(454) , de a lepontozáson is látszik , hogy itt sok a frusztrált ember.De gondolom akkor is taknyos egyetemista voltam, mikor az OMSZ-nél vagy a házi orvosnál voltam kirendelésen szorgalmi időszakban vagy éppen hátrányos helyzetű gyereknek tartottam önkéntesen foglalkozásokat. :D
De úgy sem tudhatjuk, hogy milyen szar lehet munka és család mellett egyetemre járni , hiszen csak bulizunk és a szüleinken élősködünk. Nem tudom, a szüleim sosem panaszkodnak , hogy a család , munka mellett még van más is az életükben. Lehet ők csinálnak akkor valamit rosszul?:)
Első válaszban :” A másik kedvencem, mikor valaki csak az orvosiról papol. Figyelj, a fogyatékos is tudja, hogy nektek be kell járni, de senkit sem érdekel. Sokan nem azért járnak be, mert kell, nincs is valódi laboruk meg gyakorlatuk.”
Az én válaszom :” Elhiszem, hogy levelezőn jobb lenne az online, ezt senki sem vitatja . Viszont az ebből akadó negatív energiákat ne rajtunk töltsétek ki kérlek.”
Ki esett kinek neki?:)
Vegyél vissza a stílusodból.
Ebből is látszik , hogy tele vagy sértettséggel, problémákkal, kilátástalansággal. Relax szívem .
Olvasd el és értelmezd, hogy én mit írtam . Te kezdtél el kötekedni, nem én . Elhiszem, hogy valakinek jobb lenne az online oktatás , neked is. Tegyél akkor ellene, kérj egyéni tanrendet vagy beszélj a HÖK-kel, tanulmányi hivatallal, kezdeményezd ezt az oktatási formát az országos hallgatói önkormányzatnál. Ne itt hőbörögj alpári stílusban másokkal . Bár gondolom az sokkal jobban megy, mint utána járni a dolgoknak, igaz?
Amúgy meg mindenki nagyon jól tudta, hogy mivel jár az egyetem. Nem kötelező járni .
Senki nem tartott téged szánalmasnak( lol). Vergődj akkor a te kis nyomorult életetben.
Lehet a te szemedben a nappalis tagozatosok burokban élnek. Nem mozogsz velük egy körben , ne alkoss róluk véleményt.
Nem kellett volna családot alapítani egyetem előtt . 😅és akkor most nincs rinya. Ennyi.
A munkahelyeden is ilyen stílusban beszélsz?:)
Gondolom imádhatnak téged .
Te nem fogod fel a dolgokat, de másokra mutogatsz. Sötét vagy, mint az éjszaka. Rajtad már a levelező sem fog segíteni . Kár a gőzért. Hagyd ott és akkor nem lesz rinya , hiszti és feszkó az életed miatt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!