Tényleg ilyen nagy dolog a magasság vagy csak itt ezen az oldalon fújják fel ennyire ?
Az incelek sirámaira gondolsz, hogy 190 centi alatt minden férfi potenciálisan kihalásra van ítélve, mert a nőknek csak a langaléta férfiak kellenek? :DDD
Humoros. Túlgondoljátok amúgy, férfiak. A magyar átlag női magasság 165 cm, ahhoz teljesen jó már egy 170-175 centis férfimagasság is. Sőőőőőt, akinek nőként valóban volt már olyan partnere, aki egy jó 20-25 centivel magasabb volt nála, az tudja, mekkora megváltás egy alacsonyabb férfivel élni kényelem szempontjából. Én 169 centi vagyok, de imádom a 175 körüli férfiakat, az Isten óvjon egy 190 pluszostól megint. :DD (Illetve alacsonyabb férfivel is kavartam már, nagyon vonzóak tudnak lenni ők sem. Nem látok benne semmi kivetnivalót. )
Azokat a nőket, akik pedig már a Tinder profiljukon is feltüntetik, hogy milyen tartományban keresnek magukat férfit, szerintem pont az ilyen kérdések kondicionálják arra, hogy ennyire válogassanak. Egy kapcsolatnál huszadrangú szempont (kellene, hogy legyen), hogy a férfi 185/173 centi magas-e. Pláne, ha amúgy a nő egy 160-165 centis Átlag Ágika. :)
*
nagyon vonzóak tudnak lenni ők is, bocsánat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!