Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen nagy dolog a...

Tényleg ilyen nagy dolog a magasság vagy csak itt ezen az oldalon fújják fel ennyire ?

Figyelt kérdés
Nem lehet úgy végigmenni a kérdéseken, hogy ne botoljak bele min 2-3 olyanba, amiben a magassággal kapcsolatban sír valakinek a szája. Ez a valóságban is így van ? Ennyire meghatározó lenne ?

2021. aug. 30. 21:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
53%

A sok kis pöcs a magassàgát okolja a lustasàga helyett.

Mert erröl ő nem tehet. Pedig ha nem hinné hogy neki alanyi jogon minden jár, hanem tudná hogy mindenért keményen meg kell dolgozni, így egy kapcsolatért is, akkor minjárt más lenne.

Nem lenne annyi kifogás, kis farok, szegénység, iskolai végzettség, testalkat és testmagassàg miatt

2021. aug. 30. 21:21
 12/32 anonim ***** válasza:
9: Elég rossz a szövegértésed... ;) A magasság csak egy tényező a sok közül, de jó, hogy van.
2021. aug. 30. 21:21
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért könnyebb egy 190 centis helyes, gazdag apuci fiának, mint egy kis szegény 170-es munkásnak... Kár is tagadni.
2021. aug. 30. 21:22
 14/32 anonim ***** válasza:

Igen, a sok közül...

De ha a magassága nem lenne, már nem is lenne akkora nagy szám.

Mesélj, mi jó még annyira benne?

2021. aug. 30. 21:23
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
#13 Igen, de az élet mindig is igazságtalan volt. Egyébként meg a pénz a legfontosabb. Ha az van, minden van. Járhatsz akár stílustanárhoz is megcsináltathatod a fogad, vehetsz szép ruhákat. Akármi. PLusz villogattod a pénzt is, akkor elég ha az ördögnél egy fokkal vagy szebb és jönnek a jobbnál jobb csajok. Nem véletlen hogy a pénzért ölni is képesek rengetegen
2021. aug. 30. 21:31
 16/32 anonim ***** válasza:
14: Az esze, a stílusa, a mosolya, ahogy bánik velem... soroljam még? ;)
2021. aug. 30. 21:35
 17/32 anonim ***** válasza:
83%
Én 190 cm magas vagyok és egyáltalán nem jövök be a nőknek, csak egy barátnőm volt. Szóval ez valami tévhit. Persze ha valaki helyes arcú, sportos testű és magas is az könnyen boldogul a nőkkel. De nem a magasság a döntő, egy csúnya, átlagos alkatú, magas férfi ugyanannyira esélytelen a nőknél mint egy alacsony férfi.
2021. aug. 30. 21:43
 18/32 anonim ***** válasza:
27/F előző voltam
2021. aug. 30. 21:43
 19/32 anonim ***** válasza:

16

Igen, 3-4 dolog nem valami sok.

2021. aug. 30. 21:47
 20/32 anonim ***** válasza:
19: Már éppen elkezdtem egy új hozzászólást írni, kiegészítve a sort újabbakkal, mikor rájöttem, hogy a kérdésnek nem az én pasim a témája, ezért inkább nem tettem. Feleslegesnek érzem egy vadidegent győzködni arról, hogy odavagyok érte. Elég, ha ő tudja.
2021. aug. 30. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!