Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen nagy dolog a...

Tényleg ilyen nagy dolog a magasság vagy csak itt ezen az oldalon fújják fel ennyire ?

Figyelt kérdés
Nem lehet úgy végigmenni a kérdéseken, hogy ne botoljak bele min 2-3 olyanba, amiben a magassággal kapcsolatban sír valakinek a szája. Ez a valóságban is így van ? Ennyire meghatározó lenne ?

2021. aug. 30. 21:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ez jó kifogás, szép mentés volt. Én is hasonlót csináltam volna. Bár 1-2 válasz után. Úgy hitelesebb.
2021. aug. 30. 21:53
 22/32 anonim ***** válasza:

21: Te most hajtasz a pasimra, vagy mi van?! :D

Ha annyira szeretnéd, privátban megírom oldalakon keresztül, de szerintem más nem kíváncsi rá... ;)

2021. aug. 30. 21:55
 23/32 anonim ***** válasza:
írjad
2021. aug. 30. 21:57
 24/32 anonim ***** válasza:
92%
Én képtelen vagyok nálam alacsonyabbhoz vonzódni, szóval sajnos nálam ez elég kardinális dolog... Sajnálom.
2021. aug. 30. 22:10
 25/32 anonim ***** válasza:

A külsőségek mindig is meghatározóak lesznek az emberek szemében és a magasság az sajnos férfias vonás.

De nem kell csüggedni, ezt is ugyanúgy ki lehet kompenzálni, mint bármi másat, de persze csak azoknál, akik hajlandóak lejjebb sorolni ezt az aspektusodat a ranglétrán.

2021. aug. 30. 23:23
 26/32 anonim ***** válasza:

25

Aki lejjebb sorolja ezt, annak nem is nagyon számít. Akinek számít annál beszopta egy alacsony, szóval rip.

2021. aug. 31. 00:09
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
#26 igen, de azt kellene mindenkinek megtanulnia, hogy nem felelhet meg mindenkinek, viszont van, hogy az élet sajnos úgy hozza, hogy a többségnek sem felel meg (mondjuk egy előnytelen testi adottság miatt). Ezt kellene valahogy feldolgozni, ugyanis a frusztrációval nem lép előre az ember.
2021. aug. 31. 08:45
 28/32 anonim ***** válasza:
77%
Az biztos, hogy egy magas férfinak könnyebben megy az ismerkedés, mert a nők jelentős része magánál magasabbat keres, azt tartja férfiasnak. Így pl. ilyen 161-2 cm és az alatti férfiak tényleg erős hátrányban vannak. Az viszont nettó kamu, amikor ilyen 170-175 centis pasik picsognak itt, hogy CSAK a magasságuk miatt nem kapnak nőt, amúgy tökkkkéletesek. Azért ilyen magassággal már bpven lehet találni párt - persze jó személyiséggel, jó kisugárzással, természetes és normális ismerkedéssel (kiv. ha ilyen echte flegma k...kra mennek rá, akkor nem a normális ismerkedés a lényeg :D... de tételezzük fel, hogy nem az instaribikre mennek), igényes külsővel.
2021. aug. 31. 12:37
 29/32 anonim ***** válasza:

Aki magas és nem zavarja, ha magánál sokkal alacsonyabb vagy magasabb a nő (bár utóbbira szerintem kevesebb a példa még kis különbséggel is, mint a 20-30-40 cm pluszra a férfi javára), annak egyszerűen matematikailag több lenne az esélye.

Viszont mivel az élet nem matematika konkrét szabályokkal, ezért ez nem ilyen fekete-fehér.

Az biztos, hogy ilyen 165 cm alatt már tényleg nem egyszerű a helyzet, pláne ha maga a férfi sem hajlandó vele egymagas nővel lenni, de azért ez az eset sem reménytelen. Mellesleg sokkal inkább látok itt 168-175 közti palikákat hisztikézni, ami meg konkrétan nevetséges, mivel rengeteg ennél alacsonyabb vagy ilyen magasságú nő van és nem, nem mindegyikük akar magához képest égimeszelő partnert. Igaz, észre kéne venni esetleg a topmodell külsejű, neten pucsítós, tűsarkús cicababák mellett a nem felszínes, egyszerűbb megjelenésű (nem, nem ocsmány, igénytelen, csak pl nem agyonsminkelt meg a sarki abc-be is báli ruhában járó) nőket is.

2021. szept. 4. 13:09
 30/32 anonim válasza:
Kereken 2méter vagyok, ismerkedés terén nem éreztem hátrányát, viszont az élet más területein igen. Pl. 2013-15 között debrecenben taxiztam, és bizony volt rá példa, hogy kiérkeztem a cimre és nem tudtam elvinni a klienseket, mert az akkori octáviámba senki sem fért be mögém.
2021. szept. 6. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!