Miért kérdezi meg ugyanazt a háromezredik fiú ezen az oldalon? (pénisz, fityma, maszti, sperma, stb)
A pénisz mérete, a fitymafékkel és a szűkülettel kapcsolatos dolgok, pöttyök és foltok a makkon, a testmagasság és a növekedés esélyei / határai, az éjszakai spontán magömlés, illetve a sperma megjelenésének ideje, mennyit lehet maszturbálni, stb?
Lehet, hogy tanfolyamot kellene szerveznem serdülőknek, kamaszoknak és éretlen nagykorúaknak a tudnivalókról?... :))))))
Ugyanazért amièrt a nők is felteszik a : hüvelygombás, szerintetek pozitív a teszt, lehetek terhes, kicsi a mellem/nagy a mellem, szerintetek szép vagyok, ez bejön a fiúknak, kövér vagyok kérdéseket.
Tudatlanok, egyszerűek, lusták megkeresni maguk a válaszokat, az instán és a facebookon élnek, elhiszik, hogy a virtuális dolgok valóságosak.
Ezekre az információra jellemzően azoknak a fiataloknak van szüksége, akiket nem készítettek fel arra, hogy saját maguknak találjanak meg válaszokat.
Tessék megtapsolni a szülőket meg az oktatási rendszert.
szövegértéseid vannak. a minden háromezredik azt jelenti, hogy 3000-ből egy, tehát az nem nagy szám
a kategória adja a témát, azért kérdezik.
Csakhogy én nem azt írtam, hogy "minden háromezredik".
Ennyit a szövegértésről...
azért mert ez a problémája
minden kérdés mögött egy ember áll, aki segítséget kér, erre kell gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!