Most akkor itt a 4.hullám?
Ugye egyre több beteg van, minden országban intézkedéseket vezetnek be.
Nálunk pedig még maszkot sem kell hordani. Ez meddig maradhat így?
Én oltva vagyok és a magas esetszám miatt már felrakom tömegközlekedésen a maszkot,de nem érzem magam így biztonságban, hogy nem kötelező a maszk,vagy ninxs az oltatlanok ellen valami korlátozó intézkedés. Most konolyan azt hiszik,hogy végigpöröghet így a 4.hullám,hogy semmi intézkedést nem lépnek meg?
Mit vagy úgy ráakaszkodva az oltatlanokra? Neked nem mindegy? Ha be vagy oltva akkor hiába kapod el nem halsz bele.
És hogy valami újdonságot írjak, sehol sem vagy biztonságban.
A kérdésed meg hülyeség, mindenki tudja hogy itt van/lesz.
Nem is értem akinek nem indokolt ( munka, betegség stb. miatt) minek oltatja be magát. Szar se tudja hogy lesznek-e következményei ezeknek a gyors összedobott izéknek.
Kivel döntöttétek el? A gyogykó többi lakójával?
12-eske, nyugoggyá le, attól lenyugszol. Így lesz az.
Vége lesz a pápalátogatásnak, a semjénbulinak -és jöhet a lockdown.
Így van ez kitalálva.
Csak a valóság nem az lesz mint az álomvilágodban, gyogyóskám.
Ha lockdown lesz, az mindenkinek lesz.
Jön majd a nagy pofon aztán újabb tél xanax kisvodka étrenden a fajtádnak.
A főtörzsőrmester azt mondta, hogy nem lesznek korlátozások. Na ja, csak sajnos ez nem kívánságműsor. Ha így haladunk, bizony egy erős 4. járványidőszakra számíthatunk. Nem annyira, mint a harmadik, de az elsőhöz képest sokkal erősebbre.
Maszk az 1000% hogy visszaköszön. Zárt tereken biztos. Ha nem is teljes online, de hibrid oktatás biztos hogy lesz egyetemeken.
Nem tudom minek kell egymás torkának ugrani oltott és oltatlan...nem ez volt a célom a kérdéssel. Nagyon gáz. De mondjuk innen látszik,hkgx magyarok vavyunk..hogy utáljuk egymást is..sajnos.
Aki értelmesen a kérdésre válaszolt annak köszönöm.
Nekünk már most hibrid oktatás indul az egyetemen egyébként. Előadások online,gyakok személyesen.
22L
Milyen minden országban vezetnek be mit?
Egyesült Királyságban élek, itt nem akarnak semmit bevezetni már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!