Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rugós Bekének igaza van Zshow...

Rugós Bekének igaza van Zshow Time-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Zshow Time-ot, azaz Osváth Zsoltot szerintem sokan ismerik, mert eléggé felkapott lett az elmúlt egy évben, mióta volt Budaházy Eddával az a vitája, ahol gyakorlatilag nem csinált mást, csak provokált. Engem nagyon irritál ez a figura, nem tudom, ti, hogy vagytok vele. Senki nem kíváncsi az ő szexuális beállítottságára, főleg, hogy a Youtube-on gyerekek is láthatják ezt.

A lényeg, hogy Rugós Beke, akit szerintem szintén sokan ismernek-egy rövid videóban üzent neki elég keményen. Nem tudom, hogy mivel kapcsolatban, de szerintem igaza van.

https://www.youtube.com/watch?v=VtzaJ8VIWLw

Végre valaki kimondta az igazságot róla.

2021. aug. 30. 13:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyok meleg, se nagy Zsolti fan. De ez hogy provokál… fixen nem. Érvvel magyarázza el ha valami nem tetszik neki, masok stilusat, viselkedését kritizálja, nem a kinézetét, szexuális hovatartozását stb. Mar csak emiatt tobb mint a nagy magyar influencerek 80%a. Azok mindig csak kulsosegekkel tudnak jonni, meg olyannal amirol nem tehet az ember. Zsoltitól eddig amit lattam video, mindenben igaza volt. Nem provokál, hanem felmer szólalni olyan dolgok ellen, amit egyesek csak kussba turnek
2021. aug. 31. 02:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nos ebben a videóban semmi mást nem állít, mint, hogy Zsolti meleg...

Igen, ebben 100%-ban ogaza is van.

Más kérdés, mennyire intelligens beszólás egy meleget fac copogatásra felszólítani...

2021. aug. 31. 08:35
 23/23 anonim ***** válasza:

Ugyan én sem tudom, hogy miért akadt ki ez a ruganyos bebe, de gusztustalan a megjegyzése.

Akkor inkább Zsoltot hallgatom. Ö legalább értelmes.

2021. szept. 1. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!