Rugós Bekének igaza van Zshow Time-al kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Zshow Time-ot, azaz Osváth Zsoltot szerintem sokan ismerik, mert eléggé felkapott lett az elmúlt egy évben, mióta volt Budaházy Eddával az a vitája, ahol gyakorlatilag nem csinált mást, csak provokált. Engem nagyon irritál ez a figura, nem tudom, ti, hogy vagytok vele. Senki nem kíváncsi az ő szexuális beállítottságára, főleg, hogy a Youtube-on gyerekek is láthatják ezt.
A lényeg, hogy Rugós Beke, akit szerintem szintén sokan ismernek-egy rövid videóban üzent neki elég keményen. Nem tudom, hogy mivel kapcsolatban, de szerintem igaza van.
Az nem érv hogy láthatják a gyerekek. Egyrészt a gyerekek internethasználata legyen a szülők felelőssége, másrészt nem állnak meg a fejlődésben ha látnak egy meleget.
2021. aug. 30. 13:24
2/23 anonim válasza:
Most komolyan ennek a 60iq-s véglénynek milyen szempontból releváns bárhol a véleménye?
2021. aug. 30. 13:26
3/23 anonim válasza:
Olvasgass a kommentek között, rögtön rájössz, hogy egyedül vagy a véleményeddel, hogy igaza van.
Ha valami nem tetszik nem kell nézni, ha meg szülő vagy, akkor szabályozd a csemete internethasználatát.
2021. aug. 30. 13:33
4/23 anonim válasza:
Budaházy Eddával készült videójából te Zsoltot láttad provokálni, akkor elfogult vagy és esélyt sem adtál neki... az a helyzet, hogy abban a beszélgetésben nem zsolt provokált...
2021. aug. 30. 13:37
5/23 anonim válasza:
"Copd ki a facomat te köcsög"
Hangzik el a linkelt videóban... akkor ki is itt a meleg?... :D
2021. aug. 30. 13:39
6/23 A kérdező kommentje:
Azért Rugós Bekét hoztam fel példaként, mert ő azon kevesek közé tartozik akik nem imádják Zshow Time-ot. Ha megnézitek akkor sajnos az a helyzet, hogy nagyon sok rajongója van neki. Amikor volt ez a vitája Eddával, akkor is a Youtube kommentelők mind az ő oldalára álltak, mert bedőltek ennek a mimóza, jófiú szerepnek, amelyet játszott. A Youtube videósok akik véleményt nyilvánítottak, úgy szintén Osváth Zsoltnak adtak igazat. Rugós Beke viszont jól megmondta neki a magáét, ami mint mondtam ritkaság a Youtube-on, mert mint a nézők, mint pedig a Youtuberek jelentős része kedvelik Zsoltit.
2021. aug. 30. 13:40
7/23 anonim válasza:
Egy 4 elemit végzett suttyó, aki a saját farkát ajánlgatja egy melegnek, azért ez messze van a logikus gondolkozástól.
2021. aug. 30. 13:45
8/23 anonim válasza:
“gyerekek is láthatják” XDD Mit látnak? Hogy két ember szereti egymast? De nagy tragédia. De hogy otthon anyu apu veri a gyereket az nem gáz nektek, csak ha veletlen meglát két meleget, mert ugye attol aztan rogton megáll a fejlődésben. Akinek nem tetszik, ne nezze, ez az o sajat dolga mit rak ki az internetre. Eddával nagyon normalisan beszélt, es higgadtan, rendes érveket hozott fel, mig a no csak a sajat hulyeseget hajtogatta. Csodálom hogy Zsolti ilyen nyugodt tudott maradni, en biztos bevertem volna a nőnek egyet kettot. Egyebkent nem tudom feltunt-e, de Zsolti eleg pozitív karakterének számít a youtube-on, nem azert lett felkapott, mert röhögnek rajta, hanem mert egyetértenek vele, szoval most kicsit elmentel a kanyarban. Az ilyen hulyek miatt mint te, tart Magyarország ott, ahol.
2021. aug. 30. 13:46
9/23 anonim válasza:
Ja meg nemtudom hogy milyen forma lehetsz ha neked ez a nagyon kulturált úriember értelmesebbnek tunik, mint Zsolti, de sokat elárul rólad es az intelligenciaszintedről. Te ferdehajlamú, te homoszexuális, oké, de mi a videó lenyege? Akkor Zsolt is csináljon egy válasz videot hogy te dagadt 8 altalanossal rendelkező abortusz maradék? Mert kb ennyi mondanivalója van a csávó videojanak is n
2021. aug. 30. 13:49
10/23 anonim válasza:
Te szerinted Eddával szemben Zsolt provokált? Én szilárdan hetero, férjes, két gyerekes anyaként mondom, hogy az a nő nem normális és komoly kezelésre szorul. Nem mutogatni kéne, hanem bezárni egy gumi szobába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!