Hogyan léphetnék ki ebből a kapcsolatból?
Figyelt kérdés
Mikor szakítani akartam vele, akkor azzal jött, hogy neki fáj a szíve, rosszul éri magát, vagy akassza fel magát. Persze utóbbit állítása szerint csak úgy mondta, mikor rákérdeztem, ő nem akasztaná fel magát semmilyen dologért. Aztán kibékülünk, és újra pocskondiázni kezd. Szexelünk, hamar elmegy, utána pedig engem cserben hagy. Ez szerinte azért van, mert veszekszek vele. Béküléskor képes nekem virágot hozni. Azt mondja én nem tudom mi az élet, mert még otthon élek, és kevesebbet keresek, mint ő. Pedig ő se külön él. Azt mondja nem biztos hogy egy háztartást eltudnék vezetni, meg dolgozni járni mellette.2021. aug. 23. 16:11
1/5 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Fogod magad oszt lelépsz..
2/5 anonim válasza:
Szereted? Maradj vele.
Nem szereted? Lépj le.
3/5 A kérdező kommentje:
Szeretem, de mindig megbánt engem.
2021. aug. 23. 16:18
4/5 anonim válasza:
Ha rossz a kapcsolat akkor falcolj le. Nem jó szenvedni benne.
5/5 anonim válasza:
Ez olyan mint a ragtapasz. Szépen megszakítod vele a kapcsolatot, elmondod, hogy vége, aztán letiltod, nem veszed fel a telefont. Egy darabig szar lesz, mert minden úton próbálkozni fog, meg fenyegetőzik, hogy kárt tesz magába, meg ajándékozni akar...stb. Egyértelműen utasíts vissza mindent, és minden próbálkozásakor jusson eszedbe, hogy ennek a pasinak csak arra vagy jó, hogy megdugjon, de hogy te hogy érzed magad már nem érdekli. Egy önző kuki, szóval eszedbe ne jusson visszafogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!