Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rugós Bekének igaza van Zshow...

Rugós Bekének igaza van Zshow Time-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Zshow Time-ot, azaz Osváth Zsoltot szerintem sokan ismerik, mert eléggé felkapott lett az elmúlt egy évben, mióta volt Budaházy Eddával az a vitája, ahol gyakorlatilag nem csinált mást, csak provokált. Engem nagyon irritál ez a figura, nem tudom, ti, hogy vagytok vele. Senki nem kíváncsi az ő szexuális beállítottságára, főleg, hogy a Youtube-on gyerekek is láthatják ezt.

A lényeg, hogy Rugós Beke, akit szerintem szintén sokan ismernek-egy rövid videóban üzent neki elég keményen. Nem tudom, hogy mivel kapcsolatban, de szerintem igaza van.

https://www.youtube.com/watch?v=VtzaJ8VIWLw

Végre valaki kimondta az igazságot róla.

2021. aug. 30. 13:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Na akkor a napi melegellenes provokáló kérdés is megvolt.
2021. aug. 30. 13:58
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
11. Fu de megmondta 😂 ez a csávó kb egy papucsállatka szintjén van. Amúgy eddig azt se tudtam ki a t*köm ez, de bár most se tudnám. De a kommentjeidből ítélve, téged se az eszedért szeretnek.
2021. aug. 30. 14:00
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Igazából én nem igazán tudom komolyan venni ezt a kérdést. Szerintem sima troll az arc.
2021. aug. 30. 14:04
 14/23 anonim ***** válasza:
98%

Bocsáss meg kérdező, de nagyon remélem, hogy csak trollkodsz és nem vagy valójában ennyire ostoba. A Budaházy Eddás vitában az a nő konkrétan kutyaszarhoz hasonlította a melegeket, a nő férje beordibálgatott a nézőtérről, az asztalnál ott ült egy csajszi, akinek semmi haszna nem volt, csak néha mondott egy sületlenséget, és még a műsorvezető sem volt pártatlan. Ez az Edda ordenáré bunkó volt a vitában, utána se járt vita előtt a vitapartnernek sem, végig lekezelő volt. Aki ezek után komolyan azt mondja, hogy Zsolt volt a provokatív, az elfogult és/vagy idióta.

Zsolti csatornáját nem azért nézik az emberek, mert meleg. Értelmes tartalmat gyárt, nem az a csatornája fő profilja, hogy kiárusítja a magánéletét. A Zshow Timeot, mint csatornát ugyanabba a nem magánélet alapú műsorok a kategóriájába raknám, mint a közelebbi értelemben Partizánt, a Fókuszcsoportot, SytheXet, tágabb értelemben pedig Pottyondy Edina csatornáját, a Tanulom magam YouTube csatornát, vagy éppen a Papifrankót.

Az ilyen csatornákat a képviselt értékek miatt követi az ember, nem pedig a tartalomgyártó személye és milyensége miatt. Ezeknek a csatornáknak van színvonala.

Annak meg sajnos nincs túl sok minősége, példaértéke, hogy egy csávó akit arról ismernek, hogy ordenáré bunkó, fél percet káromkodik. Ez is bizonyítja, hogy attól, hogy ellenvélemény, még nem lesz valami releváns. Egy jól megfogalmazott, érvekre támaszkodó kritika az, ami rendelkezik relevanciával.

2021. aug. 30. 14:07
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként hótziher hogy troll az emberke, mert aki Rugós Bekét veszi példának mint releváns véleményt, az nem tudom ennyi értelmes összefüggő mondatot leírni mint a kérdező. Még akkor sem ha azt a hallja, amit hallani akar.
2021. aug. 30. 14:18
 16/23 anonim ***** válasza:

Tehát amire ez a Rugós Beke reagált, az Twich-en élőzött (VV)Farkas Soma a 15 éves Zsebibabával, és folyamatosan szexuális utalásokat mondott neki. Amire Zsolt azt mondta, hogy ezt nagyon nem kellene. Így is igaza van?

https://www.youtube.com/watch?v=7tdCa3lD85w Némi részlet.

https://www.youtube.com/watch?v=W8fcT-R4Mxs A pártfogoltad reakciója.

2021. aug. 30. 14:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Aki ezt komolyan veszi, és regényt ír... mind1.

"Alacsonyan száll a sirály, Rugós Béke a legnagyobb király"

2021. aug. 30. 15:15
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem a szívem csücske Rugós Beke, de ebben teljesen igaza van.

Igen 16-os rájöttem, hogy ez csak egy részlet volt egy videóból. Megnéztem a teljeset és abba is teljesen igaza van.

Egyébként durva, hogy itt is szinte mindenki védi Zshow Time-ot.

Komolyan ennyire nem veszitek észre, hogy mi a probléma vele? Nem elsősorban a szexuális irányultságával van probléma, hanem az irritáló stílusával. Egy hisztis ripacskodó pojáca, aki csak provokálni tud. Eljátssza a mimózát, a sértettet. Betalál mindenkit undorító módon, aztán amikor valaki vele szemben nyilvánul meg ugyanígy, akkor egyből áldozatnak állítja be magát, akit bántanak.

Folyamatosan személyeskedik és előadja, hogy ő az erkölcscsősz aki kiosztja az embereket, hogy mi a helyes viselkedés stb. Egy képmutató figura.

"Zshow Timeot, mint csatornát ugyanabba a nem magánélet alapú műsorok a kategóriájába raknám, mint a közelebbi értelemben Partizánt, a Fókuszcsoportot, SytheXet"

Partizán, Fókuszcsoport meg Sythex mint pozitív példa? Inkább hagyjuk őket..

2021. aug. 30. 21:14
 19/23 anonim ***** válasza:
61%
Kihisztizted magad? Akkor lépjünk tovább. :)
2021. aug. 30. 21:15
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
Miért, mi a baj a Partizánnal, a Fókuszcsoporttal, vagy éppen SytheXel? :D
2021. aug. 30. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!