Ez pontosan mit jelent?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok,és az útóbbi hónapban két női ismerősömmel beszélgettünk Messengeren,és mindkét nőnél(pontosabban az egyik leírta nekem a telefonszámát,a msáik nő pedig kérte,hogy írjam le neki a telefonszámomat).A második nő amint leírtam,öt perc múlva már hívott is.Pedig nem kértem mindkettő nőtől,hogy tegyenek ilyet,hanem ők saját maguk.Ez most pontosan mit is jelent?2021. aug. 15. 16:36
1/2 anonim válasza:
Hát a második nő gondolom azért hívott, hogy meglegyen neked is a te számod. Vagy ezt most nem pontosan értem, mire gondolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!