Anyukámnak sasorra van, a páromnak meg krumpli orra. Szoktam ezt mondogatni nekik ez helytelen?
Anyukám kifejezetten sasorrú. Ez az igazság.. A párom orra is nagy, ugyanakkor egyenes de a végén kiszélesedik és olyan mint egy duda vagy mint egy krumpli. Neki még többször mondogatom. Apukám orra enyhén pisze de nem annyira mint az enyém , van hogy meghúzom neki vagy megfogom. Nekem nagyon pisze orrom van, már - már malac orr.
Helytelen hogy szoktam nekik mondogatni?
Az én orromat is megfoghatod! Az is krumpli!
Sőt! Még másomat is megfoghatod!😏
Látszik az intelligencia..
Ha unatkozol kösd be a könyveid, vagy takaríts ki.
Mindjárt suli, legalább megszűnnek ezek a baromságok..
ha nem tetszik nem válaszolsz.. de valahogy neked válaszkényszered van..
Suli? Ugyanúgy írhatta ki felnőtt is a kérdést. a tinik nem itt fogják lopn az időt ez a gyk függő felnőttek és élettelenk szokása. A fiatal játszik olvas vagy a barátaival van , nem itt lóg.. Vagy te munkaidőben lógsz itt?
Én írtam ki a kérdést, miszerint élet vegig nő az orr. Ez komoly kérdés volt, érdekelt.
Ez a barom gondolom onnan ihletődött. Valószínűleg ő az, aki egy időben hoxán is garázdálkodott. Olyan fórumokat nyitott, hogy dudál a párja orrán. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!