Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyukámnak sasorra van, a...

Anyukámnak sasorra van, a páromnak meg krumpli orra. Szoktam ezt mondogatni nekik ez helytelen?

Figyelt kérdés

Anyukám kifejezetten sasorrú. Ez az igazság.. A párom orra is nagy, ugyanakkor egyenes de a végén kiszélesedik és olyan mint egy duda vagy mint egy krumpli. Neki még többször mondogatom. Apukám orra enyhén pisze de nem annyira mint az enyém , van hogy meghúzom neki vagy megfogom. Nekem nagyon pisze orrom van, már - már malac orr.

Helytelen hogy szoktam nekik mondogatni?

2021. aug. 26. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

Az én orromat is megfoghatod! Az is krumpli!

Sőt! Még másomat is megfoghatod!😏

2021. aug. 26. 10:05
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Rendkívül bunkó dolog más külsején élcelődni. Nekem tennéd a megjegyzéseket bármelyik testrészemre, hamar otthagynálak, az biztos.
2021. aug. 26. 10:11
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Látszik az intelligencia..

Ha unatkozol kösd be a könyveid, vagy takaríts ki.

Mindjárt suli, legalább megszűnnek ezek a baromságok..

2021. aug. 26. 10:15
 14/16 anonim ***** válasza:
15%

ha nem tetszik nem válaszolsz.. de valahogy neked válaszkényszered van..

Suli? Ugyanúgy írhatta ki felnőtt is a kérdést. a tinik nem itt fogják lopn az időt ez a gyk függő felnőttek és élettelenk szokása. A fiatal játszik olvas vagy a barátaival van , nem itt lóg.. Vagy te munkaidőben lógsz itt?

2021. aug. 26. 10:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a harmadik orról szóló kérdés, ahogy nézem sorban. Honnan kerülnek elő az ilyen unatkozó barmok?
2021. aug. 26. 11:26
 16/16 anonim válasza:
74%

Én írtam ki a kérdést, miszerint élet vegig nő az orr. Ez komoly kérdés volt, érdekelt.

Ez a barom gondolom onnan ihletődött. Valószínűleg ő az, aki egy időben hoxán is garázdálkodott. Olyan fórumokat nyitott, hogy dudál a párja orrán. Szánalmas.

2021. aug. 26. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!