Anyukámnak sasorra van, a páromnak meg krumpli orra. Szoktam ezt mondogatni nekik ez helytelen?
Figyelt kérdés
Anyukám kifejezetten sasorrú. Ez az igazság.. A párom orra is nagy, ugyanakkor egyenes de a végén kiszélesedik és olyan mint egy duda vagy mint egy krumpli. Neki még többször mondogatom. Apukám orra enyhén pisze de nem annyira mint az enyém , van hogy meghúzom neki vagy megfogom. Nekem nagyon pisze orrom van, már - már malac orr.
Helytelen hogy szoktam nekik mondogatni?
2021. aug. 26. 09:32
2/16 A kérdező kommentje:
komolyan nagyon gyakran szoktam nekik ezt mondani és ez az igazság
2021. aug. 26. 09:39
3/16 anonim válasza:
Komolyan elgondolkodom, hogy a cenzuson alapuló választójog az egyik legjobb dolog, ami ezzel az országgal történhetne.
4/16 A kérdező kommentje:
neked milyen típusu orrod van?
2021. aug. 26. 09:43
5/16 anonim válasza:
Ugyanmár, nyilván neked se esik xarul, ha lapos s#ggűnnek, görbe lábúnak, Dumbonak hívnak.
6/16 A kérdező kommentje:
én nem rosszból mondom csak szeretek az orrokkal foglalkozni
2021. aug. 26. 09:48
7/16 anonim válasza:
Jo szerintem ez a " kérdés " törölhető, egyértelmü hogy trollkodik.
8/16 anonim válasza:
Neked orr fétised van? Én talán 5évesen mondtam apukámnak olyat hogy a krumpli orromat tőle örökeltem ,mert neki is az van. Állítólag felnőtt ember vagy. Neked hogy esne ha azt reagálna vissza valamelyik hogy neked meg olyan lapos az orrod,mint a melled vagy az a tipikus elől deszka ,hátul léc vagy? ..
9/16 anonim válasza:
Teged, hogy beceznek? Rofi?
Foglalkozz a sajat mangalica orroddal!
10/16 anonim válasza:
Ha ennyi időd van, olvasd el inkább a Légy jó mindhaláligot, mert mindjárt kezdődik a suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!