Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl azokon,...

Hogyan lépjek túl azokon, akik már nincsenek az életemben?

Figyelt kérdés
Fontos lenne nagyon, hogy segítsetek!!

#múlt #túllépés #fontos #Segítség a túllépésben
2021. aug. 24. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Milyen értelemben nincsenek? Megszakadt a kapcsolat, vagy a túlvilágra távoztak? Nem mindegy.
2021. aug. 24. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy vannak további fontos emberek az életedben, akikhez ugyanúgy kötődsz.
2021. aug. 24. 09:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Megszakadt a kapcsolat.
2021. aug. 24. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az az egyszerűbb, keress újakat.
2021. aug. 24. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Továbblépni, jobbakat keresni. Az esély mindig megvan.
2021. aug. 24. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne.
2021. szept. 5. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Másfél éve nem tudom túltenni magam a szakításon. Pedig próbálok továbblépni, de nem sikerül. Nekem sajnos senkim, se rokonok, se barátok. Aki beszélgetni akar erről vagy használható tanácsa van nekem is írhat.
2021. szept. 5. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy szakítás nekem 7évig tartott, visszagondolva eszmélettlen hülye voltam, szakításon úgy lehet továbblépni, ha nyitsz az új felé, és keresel újat aki egyből elfeledteti a régit...

Fiatal felnőtt korunkban voltunk 16an legjobb haverok, tényleg mindig együtt lògtunk, abból 35éves korunkra maradtunk 3an, a többiek szétszéledve a nagyvilágban... tavaly összeszedtem mindenkit egy messenger csoportba, és rettentően jól sült el a dolog, 2napon át önfeledt sztorizgatás, de még olyanokkal is, akik kb 10 éve úgy mentek el, hogy örök harag meg minden...

Azóta alább hagyott hetente 1*ha valaki benyög valamit a csoportba, de nost legalább úgy nagyjából mindenki tudja, mi van a többiekkel, azóta tartottunk 2 haver találkozót is, az első az szigorúan havertalálkozo volt, oda a 16ból összejöttünk 14en, a másodiknál ott csakádok is jöhettek, feleségek, férjek, gyerekek, elválaszthatattlan új barátok, mindenki... ott 57-en voltunk összesen, és többen is tettünk szert nagyon hasznos új kapcsolatokra... szóval én csak ezt tudom ajánlani, ne túllépni akarj az ilyen embereken, főleg ne ha fontosak neked, hanem próbáld meg őket újra összehozni... mégha csak évente 1* is sikerül csak mert az élet elsodort titeket egymástól...

Volt a társaságunkban olyan akivel konkrétan 13éve nem beszéltünk, de kb onnan tudtuk folytatni, ahol abbahagytuk, 5órán át kibeszéltük a teljses star wars univerzumot :D

2021. szept. 6. 09:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!