Hogy lehet szeretni ezt a rohadt nyarat? Mi ilyen vonzó benne?
30 Nyilván ha hideg vízben ücsörgök az árnyékban jegesvizet iszogatva,akkor én is jól vagyok. Csak érted,nem ebből áll az élet. Amikor 3-4 hónapig rekkenő hőség van, akkor semmit nem jelent a strandolás.
De tudod,semmit nem jelent az életvitel. Makk egészséges vagyok, egészségesen eszem,vékony vagyok és izmos,sos voltam még beteg,rengeteg folyadékot iszom és nem birom már a meleget. Igaz,itt 50 fok van a napon,árnyék kevés,n klímás kocsival járok és a lakásban sincs légkondi.
Ugye nem gond, hogy leírtam, hogy dolgozom, nincs a lakásomban klíma és még autóm sincs.
A gondolkodásod akkor ezek szerint a probléma, ahogy hozzáállsz az egészhez. Minél inkább ellene vagy a melegnek, annál jobban szenvedsz. A te dolgod.
Á..persze, te tökéletes vagy, benned semmi hiba, csupán kettőnk közül a te gondolataid járnak az utálat, a kínszenvedés negatívumai körül.
Ha egész nap negatív gondolatokkal veszed magad körbe, akkor ez kihat az egész életedre is.
A gondolat megbetegíthetnek.
Felőlem utáld a nyarat, a hőséget, de ettől csak melegebbek lesznek a nyarak. Jobb lesz, ha hozzászoksz. Vagy egész hátra lévő életedben így fogsz a nyárhoz hozzáállni? A 4 évszak megszűnik, marad a nyár és a tél. Sokkal egyszerűbb kedvelésben élni, mint utálat van és gyűlöletben. Ha ez nem jut el a tudatodig, hát sajnálom.
Mindenki máshogy éli meg. Én sem szeretem a nyarat. Nem viselem jól sem a nagyon meleg, sem a nagyon hideg időt - a meleget talán még rosszabbul viselem, mert izzadok és szédülök.
Közben meg van olyan munkatársam, aki meg meg van őrülve a nyárért és a télért is, és a szélsőséges időjárás a kedvence, meg a kedvenc időtöltései olyanok, amiket inkább ilyenkor csinálni (télen síel és korizik, nyáron strandol és úszkál).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!