Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet szeretni ezt a...

Hogy lehet szeretni ezt a rohadt nyarat? Mi ilyen vonzó benne?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm ezt a rohadt évszakot. Dög meleg volt ma is, sőt este is, most meg nem tudok aludni a zivatar miatt. Aztán másnap megint 35 fok lesz. Csodás! Hogy lehet szeretni ezt az évszakot? Nem tudom felfogni. Semmi szépsége sincs ennek. Ilyenkor utálok a legjobban dolgozni. Ráadásul engem valamiért irritálnak azok az emberek akik odavannak ezért évszakért.
2021. aug. 16. 02:28
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
48%
Nyamnyila azért nehogy sírva fakadj itt nekem. 10 év múlva lesz itt 45 fok is meglátod. Vagy még több.
2021. aug. 16. 11:25
 32/44 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként aki szereti a nyarat annak általában élményekben gazdag élete van. Vannak haverok meg barátnő. Nem otthon ül a gép előtt egész nap. Ő teljesen másképp érzékeli mint te aki otthon ülsz. Ő élvezi te meg szenvedsz. Pedig ugyanabban a világban éltek.
2021. aug. 16. 11:31
 33/44 anonim ***** válasza:
52%

30 Nyilván ha hideg vízben ücsörgök az árnyékban jegesvizet iszogatva,akkor én is jól vagyok. Csak érted,nem ebből áll az élet. Amikor 3-4 hónapig rekkenő hőség van, akkor semmit nem jelent a strandolás.

De tudod,semmit nem jelent az életvitel. Makk egészséges vagyok, egészségesen eszem,vékony vagyok és izmos,sos voltam még beteg,rengeteg folyadékot iszom és nem birom már a meleget. Igaz,itt 50 fok van a napon,árnyék kevés,n klímás kocsival járok és a lakásban sincs légkondi.

2021. aug. 16. 11:32
 34/44 anonim ***** válasza:
36%
32 Te már csak tudod ki hogy él. Olyan egy beszűkült agyú alak vagy,hogy az hallatlan.
2021. aug. 16. 11:35
 35/44 anonim ***** válasza:
0%

Ugye nem gond, hogy leírtam, hogy dolgozom, nincs a lakásomban klíma és még autóm sincs.

A gondolkodásod akkor ezek szerint a probléma, ahogy hozzáállsz az egészhez. Minél inkább ellene vagy a melegnek, annál jobban szenvedsz. A te dolgod.

2021. aug. 16. 11:40
 36/44 anonim ***** válasza:
53%
35 Nem.Azt nem érted meg, hogy az emberek többsége már fizikailag szenved a kánikulától.Ennek semmi köze nincs az életszemlélethez, az életmódhoz. Egyszerűen az emberek többségének k.va meleg van már hónapok óta ahhoz, hogy a mindennapokban normálisan éljenek. És azt fogd fel, hogyez nem azért van, mert a többség rosszul csinál valamit.Egyszerűen csak túl meleg van.Emiatt utálják már rengetegen a nyarat.
2021. aug. 16. 11:45
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

Á..persze, te tökéletes vagy, benned semmi hiba, csupán kettőnk közül a te gondolataid járnak az utálat, a kínszenvedés negatívumai körül.

Ha egész nap negatív gondolatokkal veszed magad körbe, akkor ez kihat az egész életedre is.

A gondolat megbetegíthetnek.

Felőlem utáld a nyarat, a hőséget, de ettől csak melegebbek lesznek a nyarak. Jobb lesz, ha hozzászoksz. Vagy egész hátra lévő életedben így fogsz a nyárhoz hozzáállni? A 4 évszak megszűnik, marad a nyár és a tél. Sokkal egyszerűbb kedvelésben élni, mint utálat van és gyűlöletben. Ha ez nem jut el a tudatodig, hát sajnálom.

2021. aug. 16. 12:01
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki máshogy éli meg. Én sem szeretem a nyarat. Nem viselem jól sem a nagyon meleg, sem a nagyon hideg időt - a meleget talán még rosszabbul viselem, mert izzadok és szédülök.

Közben meg van olyan munkatársam, aki meg meg van őrülve a nyárért és a télért is, és a szélsőséges időjárás a kedvence, meg a kedvenc időtöltései olyanok, amiket inkább ilyenkor csinálni (télen síel és korizik, nyáron strandol és úszkál).

2021. aug. 16. 12:17
 39/44 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem semmi jó nincs abban, hogy közel 40 fok van, de kinek hogy. Egész napon a parton, vagy a strandon dögleni tökéletesen megfelel, de egyéb más programokra alkalmatlan.
2021. aug. 16. 12:35
 40/44 anonim ***** válasza:
21%
Én pedig a telet és a hideget utalom. Ez az egyetlen évszak, amikor végre nem kell fazni. Amúgy pedig 9 hónapot hideg van, úgyhogy bird már ki ezt a kis időt.
2021. aug. 16. 12:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!