Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet szeretni ezt a...

Hogy lehet szeretni ezt a rohadt nyarat? Mi ilyen vonzó benne?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm ezt a rohadt évszakot. Dög meleg volt ma is, sőt este is, most meg nem tudok aludni a zivatar miatt. Aztán másnap megint 35 fok lesz. Csodás! Hogy lehet szeretni ezt az évszakot? Nem tudom felfogni. Semmi szépsége sincs ennek. Ilyenkor utálok a legjobban dolgozni. Ráadásul engem valamiért irritálnak azok az emberek akik odavannak ezért évszakért.
2021. aug. 16. 02:28
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
0%
Pl. az tök jó, hogy a nők mezítláb vannak.
2021. aug. 16. 07:11
 12/44 anonim ***** válasza:
41%

Én is utálom a nyarat, vagyis igazából főleg a kánikulát. Nem tudom megérteni, hogyan lehet szeretni a 30 fok fölötti hőmérsékletet, a vakító, égető napfényt, az izzadást. Pedig ma is hallottam valakitől, hogy ezt szereti. Ha így van, tiszteletben tartom, csak nem értem.

Fázni senki sem szeret, ez még oké, de nem is kell végletekben gondolkodni. 25 fokban senki nem fagyoskodik. Számomra is olyan 20-25 fok közötti lenne az ideális hőmérséklet, de ez elég ritka sajnos.

Sokaknak ebben is ilyen bináris a gondolkodása: Ha nincs kánikula, akkor biztos fagyoskodás van, fűteni kell stb, pedig ez nyilván nem igaz. Az emberek többsége sem a szélsőséges hideget, sem a szélsőséges meleget nem szereti. (Ugyanígy vannak kivételek, hiszen lám, vannak, akik imádják a kánikulát, én meg pl. szeretem a telet, havat.)

2021. aug. 16. 07:51
 13/44 anonim ***** válasza:
48%

Ha valaki szeret a természetes vizeinkben strandolni, az nem fog 24-25 fokra felmelegedni, ha a hőmérséklet csak 20-25 fok. Strandolni egyébként is úgy jó, ha nem fagysz meg, ha kijössz a vízből. 25 fok pedig nem strandidő.

Van, aki jól bírja a meleget, más a hőkiválasztása. Ez nem nem értés kérdése, hanem biológia.

2021. aug. 16. 08:10
 14/44 anonim ***** válasza:
33%
Nem jó a 35-40 fok, de ezerszer jobb, mint a téli hideg, latyak, rövid nappalok, eső...
2021. aug. 16. 08:53
 15/44 anonim ***** válasza:
88%
Igaz, hogy strandoláshoz nem jó a 25 fok, de valljuk be, a legtöbbünk az ideje nagy részét nem tudja a strandon pancsolással tölteni.
2021. aug. 16. 09:16
 16/44 anonim ***** válasza:
51%

Én is rühellem a nyarat. 3.napja megint 39 fok van,már alig élek. Sajnos semmit nem lehet tenni a meleg ellen a szenvedésen kívül.

Alig várom a hideget,a telet. De attól tartok igazi tél már nem nagyon lesz.:(

2021. aug. 16. 09:26
 17/44 anonim ***** válasza:
34%

Kicsit se vagy önző és egoista. Attól, mert te nem teheted meg, vagy nem akarod megtenni, más, akár dolgozó ember is rajtad kívül, attól még megteheti. Te is megtehetnéd, ha akarnád, ha szakítanál rá időt és pénzt. De hát nem akarásnak nyögés a vége, tudjuk.

A te döntésed, hogy mivel töltöd a szabadidődet az anyagi keretedhez igazodva.

2021. aug. 16. 10:11
 18/44 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudj, 17-es, de egyáltalán nincs igazad. Megtehetem én is, meg is szoktam, de időm nagy részét nem tölthetem strandon. A mindennapi életben igen kellemetlen a 30 fok fölötti hőmérséklet. Nem a szabadidő eltöltéséről van szó.
2021. aug. 16. 10:14
 19/44 anonim ***** válasza:
65%
Jézusom, miért lenne önző és egoista valaki, csak mert pl. dolgozik napközben, és nem ér rá strandolni? Én is úgy vagyok mint a 15-ös. Sajna nem érek rá, és nem is légkondis helyen dolgozom. Ennyi erővel az az önző és egoista, aki csak azért kívánja, hogy 35 fok legyen, mert ő strandolni akar.
2021. aug. 16. 10:18
 20/44 anonim ***** válasza:
51%
17-es ha szereted a száraz,aszályos,rekkenő hőséget,akkor költözz az Alföldre. Légkondit azt ne tetess. Sírva fogsz könyörögni,hogy legyen vége a nyárnak. Az a pár strandolás nem éri ám meg a májustól szeptemberig tartó szenvedést.
2021. aug. 16. 10:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!