Hogy lehet szeretni ezt a rohadt nyarat? Mi ilyen vonzó benne?
Én is utálom a nyarat, vagyis igazából főleg a kánikulát. Nem tudom megérteni, hogyan lehet szeretni a 30 fok fölötti hőmérsékletet, a vakító, égető napfényt, az izzadást. Pedig ma is hallottam valakitől, hogy ezt szereti. Ha így van, tiszteletben tartom, csak nem értem.
Fázni senki sem szeret, ez még oké, de nem is kell végletekben gondolkodni. 25 fokban senki nem fagyoskodik. Számomra is olyan 20-25 fok közötti lenne az ideális hőmérséklet, de ez elég ritka sajnos.
Sokaknak ebben is ilyen bináris a gondolkodása: Ha nincs kánikula, akkor biztos fagyoskodás van, fűteni kell stb, pedig ez nyilván nem igaz. Az emberek többsége sem a szélsőséges hideget, sem a szélsőséges meleget nem szereti. (Ugyanígy vannak kivételek, hiszen lám, vannak, akik imádják a kánikulát, én meg pl. szeretem a telet, havat.)
Ha valaki szeret a természetes vizeinkben strandolni, az nem fog 24-25 fokra felmelegedni, ha a hőmérséklet csak 20-25 fok. Strandolni egyébként is úgy jó, ha nem fagysz meg, ha kijössz a vízből. 25 fok pedig nem strandidő.
Van, aki jól bírja a meleget, más a hőkiválasztása. Ez nem nem értés kérdése, hanem biológia.
Én is rühellem a nyarat. 3.napja megint 39 fok van,már alig élek. Sajnos semmit nem lehet tenni a meleg ellen a szenvedésen kívül.
Alig várom a hideget,a telet. De attól tartok igazi tél már nem nagyon lesz.:(
Kicsit se vagy önző és egoista. Attól, mert te nem teheted meg, vagy nem akarod megtenni, más, akár dolgozó ember is rajtad kívül, attól még megteheti. Te is megtehetnéd, ha akarnád, ha szakítanál rá időt és pénzt. De hát nem akarásnak nyögés a vége, tudjuk.
A te döntésed, hogy mivel töltöd a szabadidődet az anyagi keretedhez igazodva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!