AnonimusPolip
Téma: Hülyén látod
Szöveg: Egy korosztály vagyunk pedig
Szerintem pedig nem. Idősebb vagy, mint a föci tanárom, aki felkészített az érettségire idén tavasszal és másfél évig tanított. Mindenkinek joga van eldönteni kivel érzi magát egy korosztálynak, én ezt így érzem, ahogy.
Ott vagyok, ahol akarok és nem takarodom el innen.
Max kommunikációs stílusban vagy te a legfiatalabb. Ha képes lennél nem megsértődni minden egyes észérven és felfogni az első kommentem tartalmát (esetleg a második "bocsánat, ha rosszul értelmezhető volt" után), akkor nem kéne pondróként és taknyosként hivatkoznod rám.
Ezt hiába mondod. A tested egy felnőtt férfi test. Soha többé nem lehetsz gyerek. Az idő csak múlik rajtad. Keress magadnak egy 30 év feletti nőt, legyen egy munkahelyed. És jöhet a családalapítás. 🤩
Ez az élet rendje.
Max te és pár tébolyult nyugdíjas, megrögzött konteós hitt benne. Mi nekünk megmondta a tanár néni, hogy "minden 5 évben van ilyen, nyugi", és rohangáltunk békésen az udvaron.
A társadalom nem primitív, pont azért társadalom, mert próbálunk viselkedni, nem zavarni másokat, alkalmazkodni egymáshoz, normálisan megnyilvánulni. Más kérdés, hogy van, akinek nem megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!