41/63 A kérdező kommentje:
Ti miről beszéltek egyikőtöknél se próbálkoztam tuti csúnyák vagytok a való életbe
2021. aug. 11. 14:59
42/63 anonim válasza:
Ajánlom hogy ne tedd rá a mancsod a 15 éves hugomra pedoka.
43/63 anonim válasza:
Mégis nekik (a 20/L-nek biztos) van barátjuk és nem hisztiznek, hogy nem kellenek a kinézett korosztálynak.
Te vagy a hisztis kisfiú. Mutasd meg az itteni fröcsögésedet a szüleidnek, vajon mennyire szégyellnék magukat?
45/63 anonim válasza:
Túlzás férfinak nevezni, inkább nagyranőtt csecsemő.
46/63 anonim válasza:
A kérdező bácsival vigyázni kell 🥺🥺
47/63 A kérdező kommentje:
Úristen ki mondta hogy nekem 15 éves kell te degenerált nem vagyok perverz sem pedo minimum 18 éves csajjal kezdek csak
2021. aug. 11. 15:52
48/63 anonim válasza:
Nem zavar hogy egy 10 éves gyereknek akár az apja is lehetnél? Úgy hogy csak ésszel bácsika. 🧐
49/63 A kérdező kommentje:
Ennyire nincs életed buzeráns
2021. aug. 11. 17:02
50/63 anonim válasza:
Kérdező, huszonegy éves vagyok, a barátom huszonhat. Nekem és más ismerőseimnek ennyi korkülönbség belefér, bár ehhez mindkét félnek érettnek kell lennie - belőled ez hiányzik. Ilyen undorító stílussal soha nem fogsz kelleni senkinek. Úgy viselkedsz, mint egy hisztis tíz éves, szerinted ez rendben van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!