Nyugi, régen megtanultam, hogy nem érdemes mindenki szavai adni. Csupán kíváncsi vagyok, hogy mi értelme van. Elbénázott poén, frusztráció kiadása, tudod, a szándék érdekel.
20/L
2021. aug. 11. 00:05
32/63 A kérdező kommentje:
Gyk népe amúgy csak provokálni tud,teszitek magatokat nagy felelőlésségteljses felnőttnek aztán tuti vannak itt a válaszolók között akik 30 felett vannak és gyerekesek
2021. aug. 11. 04:56
33/63 anonim válasza:
Ok. Szia.
2021. aug. 11. 07:05
34/63 anonim válasza:
Fiatalnak fiatal vagy amúgy, de ebben a korban kezdődik a biológiai hanyatlas, persze nem nagy mértékben.
2021. aug. 11. 07:06
35/63 anonim válasza:
Kérdező te egy férfi vagy és nem fiú. Úgy hogy viselkedj is férfiként. Meg hogy családot alapíts, mert elvárja a társadalom. Itt az ideje hogy apa legyél.
2021. aug. 11. 07:34
36/63 anonim válasza:
A fiatalabbaknak öregnek számítasz.
2021. aug. 11. 08:15
37/63 anonim válasza:
Most kajak, hogy be van már durcázva a kérdező azért, mert én és a 20 éves lány ejtettük😂lol
Kérdező, nyugi, van egy rakás apakomplexusos kislány, ha neked ez kell, bár ajánlanám a korod elfogadását és a 22-30 éves nőkkel való randizást, egy kis tini elég gyorsan meg lehet unni, hamvas puncija meg lehet bárkinek. Tudod, ha te még "fiú vagy", akkor a veled egyidős nők is még csak "lányok", ne legyünk szexisták😪
2021. aug. 11. 08:39
38/63 anonim válasza:
Bakker kérdező az a baj hogy te ráakarod tenni a mancsod a tizenévesekre. Egy másik kérdésednél tizenéves barátnőt szerettél volna. Azt mondod hogy nem vagy pedo, á nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!