Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legkínosabb/legvicce...

Mi volt a legkínosabb/legviccesebb dolog, ami eddig történt veled?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok pl:

Az én történetem:

Egy élmény sportautó vezetésen voltunk hármasban: a pár hónapos babánk, a férjem és én. A férjem részt vett egy plusz programon, amire mi nem mehettünk, sétarepülésre ment. Én majd be pisiltem és mivel a babát nem tudtam a mosdóba bevinni, idegenekre nem bízom, ezért rászántam magam, hogy a közeli puszta közepén pisilek. 10 percig gyalogoltunk, egy lélek sem volt sehol, találtam egy tökéletes bokrot. Szépen lehúztam a bugyim, örültem, hogy végre majd pisilek egy jót, erre a semmiből feltűnik egy sétarepülő a férjemmel és még 4 emberrel a fedélzeten. Telibe a fehér fenekem felett repültek, nagyon közel. Előttem pár méterre a kislányom egyedi, feltűnő babakocsija, amivel előtte mindenki látott. Szégyenemben lehajtottam a fejem és pisiltem tovább, mert nem akartam, hogy ahogy felállok még szemből is villantsak nekik egyet. 😃😃😃 A legkínosabb dolog az volt, hogy a férjemet egy kisbusszal később visszahozták a repülésről és a hatalmas területen lévő 200 parkoló autó közül pont a miénk előtt tették ki őt, az összes utassal együtt, akik udvariasan még köszöntek is nekünk, ahogy ott álltam szégyenkezve a rikító babakocsival magam mellett.

A másik történetem, hogy egyszer véletlenül a férjem fekete autója helyett egy másik férfi fekete autójába szálltam be. Nem is néztem az arcát, csak az anyósülésén éppen kezdtem volna helyet csinálni magamnak és már épp le akartam cseszni, hogy mi ez a kupi, mire megszólalt mellettem egy idegen férfi mosolyogva, hogy "Biztos ide akartál beszállni?" 😃😃😃 Mondtam, hogy bocsi nem és kiszálltam. Hazáig nevettem, a férjem majd morgott.

Írjatok légyszi hasonlókat, mert nagyon rossz kedvem van és a környezetemből senkire nem vagyok most kíváncsi.

Köszi!

2021. aug. 8. 23:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket!🙂

Utolsó, erről eszembe jutott, hogy diákként életem első munkanapján a Tescoban kerestem a dolgozói szobát, mondták is nekem, hogy a hátsó kijáratnál van. Én nagy izgalmamban az üzlet belsejéből akartam oda bejutni, találtam is egy ajtót, gyorsan mondom bemegyek szépen. Ahogy belöktem az ajtót azonnal hangosan megszólalt a vészjelző az egész újpesti, nagy hipermarketben. Zengett az egész. Természetesen a vészkijáraton akartam bejutni a dolgozói helyiségbe, miközben azt kintről kellett volna megközelíteni.😆 Az sem volt jobb mondjuk, amikor a munkahelyemen az 5-en arccal felcsapódtam az üvegajtóra. Még másnap is ott volt a fejem nyoma.😁 A portán a biztonsági őrök lehet a mai napig emlegetik, mert a kamera mindent rögzített.🙂

2021. aug. 9. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Még általános suliban a fél 1 essel jöhettünk haza

Én 2 o.tásam meg egyiknek a húga(meg még felsősök és alsósok egyaránt).

5 perc alatt otthon voltunk és kiabálta o.társam hogy.ÁLLJON MEEEEG!!! FENT MARADT A TESTVÉREMM!!!

közbe a huga ott állt mögötte xd

Mindenki aki leszállt őt figyelte aztán megállt a busz a huga meg koszon hogy hello!! Ő erre:

-ja bocs már meg van xdxd

Ugyanez volt vele egyszer csak akkor tornazsákját hagyta fent xdxd

De azt tényleg

Meg egyszer éppen arról tanultunk hogy a padlókat régen trágyából csináltak ezért kitaláltuk hogy mindenki aki rálép az sz**ros lesz,,a játék neve sz**ros padló volt xd

Mindenki csak az asztalok szélén lépkedett és aki leléoett kiesett,de volt amikor versenyeztünk hogy kiér előbb a végéhez (az asztaloknak)

Én kivételesen nem játszottam mert a rajzomat fejeztem be,és a fent emlitett gyerek kiboritotta a vizemet és az egész rajzomra rádőlt xdxd de letudtam torolni zsepivel ugyhogy igy is kaptam 5 alát rá xd

Ez felsőben volt én ültem elől

Meg szintén előbb emlitett gyereknek kidőlt a kulacsa a pad alatt,(mögöttem ült) és dölt a padló ugyhogy kezdtem megijedni a tea csak folyt és folyt próbáltam magamat menteni a táskámat fogtam a kezembe nehogy teás legyen xd de elért a padomig a viz xd

2021. aug. 17. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Há azt ne is emlitsem hogy a városban van egy papir bolt mühelys ahol poharakat párnákat meg ilyeneket lehet csináltatni

De ott olyan hülye az eladó hogy.. pfff

Kérdezi mit akarok mondom tortára képet,odaadtam a pendriveot és elmodntam hogy van beírva

-öhm...ezt nem találom itt van 9 kép ez az ?

-nem! Irja be hogy xy és bejön

-de itt van 9 kép nem ez az?

-nem,irja be a keresőbe

-de hova?

-a keresőbe

-jaaaaa ide! Meg van ! Ez az a kép?

-igen

-szuper akkor kinyomtatjuk

de..csak elfordítva tudjuk nem baj?

-nem

(Gondoltam magamban hiába nyomtatod ki függőlegesen eltudom forditani a kezemmel nem??)

Xd

2021. aug. 17. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer majdnem lekéstük a buszt és integettünk hogy helooo alljon meg

Erre visszaintett a sofőr

2021. aug. 17. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt, hogy a Dunán horgásztam egy szakmabeli haverommal. Tőlünk jobbra és balra is pecások ültek, tehát kb. 10-15 méterenként volt egy horgász a parton. Egyszercsak kapás volt, és nagy nehezen sikerült kihúznom egy szép halat. Nagyon örültem neki. Szinte hihetetlen, de a tőlem jobbra ülő horgász is pont abban a percben fogott egy nagy halat, jóval nagyobbat mint amilyen az enyém volt. Na de én ezt nem láttam, ugyanis a haverommal a saját keszegünk kiemelésén fáradoztunk. Egyszercsak balról kiabál egy pecás: ez igazán gyönyörű hal! Gratulálok hozzá! Én pedig büszkén kihúztam magam és visszakiabáltam, hogy nagyon szépen köszönöm! Utána kb. 20 másodpercre rájöttem, hogy a dícséret nem nekem, hanem a jobbra levő horgásznak szólt.

Lehet ez nem hangzik annyira kínosnak, de én annyira cikinek éreztem, hogy azt hittem beleugrok a Dunába szégyenemben :D

2021. szept. 1. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!