Mi volt a legviccesebb dolog, mikor ismerkedtetek?
Egy jelmezbálban ismerkedtünk meg. Azt mondta, ő most férfinak öltözött be. Abszolút jól megcsinálta a jelmezét!
Sokat táncoltunk, smároltunk. Rá 2 napra randiztunk. Csak azt nem értettem, miért volt még mindig férfi jelmezben...🤔 Azt mondta, mert színész, és most egy férfi szerepébe kell bújnia, most megy majd a forgatásra.
Tényleg, olyan jó a jelmeze, mintha tényleg férfi lenne!🙂
Viccesnek nem nevezném, de érdekes élmény volt.
Itt megismertem még régen egy lányt, az egész barátságnak indult, nem is volt az esetem, viszont tök jól elbeszélgettünk, aztán szóbajött a személyes találkozó, amit a megismerése után fél évvel sikerült megejteni. Személyesen tök aranyosan bújt hozzám végig, meg nagyon jól elvoltunk, valaki meg is jegyezte, hogy milyen aranyos pár vagyunk, amire nem szólt semmit csak mosolygott. Nekem ebből az jött le, hogy csak nem lehetek ezekszerint közömbös számára és, hogy szabad a pálya. Aztán amint elkezdtem úgy közeledni felé, egyből benyőgte, hogy ő nem tudna úgy gondolni rám és itt vége is az egésznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!