Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pár éve,mintha többen használt...

Pár éve,mintha többen használták volna ezt az oldalt?

Figyelt kérdés
Sok témában nagyon kevés a válasz. És hiába irok privátban alig alig válaszolnak.

2021. aug. 4. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Én csak másfél éve járok ide, de már azalatt is érezhető volt a romlás. Az utóbbi pár hónapban nagyon látványosan zuhant a színvonal, és nagyon leromlott a légkör.
2021. aug. 5. 00:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
2011-15 között használtam az oldalt úgy igazán, ég és föld a különbség a mostanihoz képest. Akkor még lehetett kérdést föltenni, mert jött is rá válasz. Egy átlag kérdésemre 20-25 válasz is jött, most meg fél nap mire 3-4 válasz összegyűlik. A kérdések ismétlődnek, csak a trollok vannak már itt napi szinten. Pár év és meg fog szűnni az oldal.
2021. aug. 5. 07:52
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is itt vagyok a kezdetek óta. És azt látom, hogy tényleg egyre lentebb esik a színvonal.

Régen is voltak trollok, voltak fárasztó emberek. De sokkal több volt az igazi kérdés, sokkal jobban meg lehetett vitatni a témákat.

Mostanra meg maradt egy szűk "élettelen" réteg akik elűzték a normális válaszolókat.

2021. aug. 9. 19:31
 14/20 anonim ***** válasza:
13# Mikor indult kb. az oldal?
2021. aug. 9. 20:00
 15/20 A kérdező kommentje:

GYAKORIKERDESEK.HU

2006 óta az interneten!

Nem látsz a szemedtöl vagy mi a fene?

2021. aug. 9. 20:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg! És mekkora nagy számokkal:)
2021. aug. 10. 04:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik az új oldal. Nem is értem mi értelme volt ezeknek a változásoknak. Én sem látogatom az oldalt valami sűrűn. Legutóbb egy éve ha felnéztem. Mellesleg az emberek egyre rosszabbak itt. Az értelmesebbek le is lépnek. De nézzük a jó oldalát van aki büszkélkedhet azzal, hogy 100-as szinte varázsló a gyk.-n. XD ugyanis varázslatosan idióta a többség.
2021. aug. 10. 14:58
 18/20 anonim ***** válasza:
*szintű
2021. aug. 10. 14:59
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
2018-ban kezdtem el igazán tevékenykedni itt, szóval nincs nagy viszonyítási alapom, és akkor is csak pár, 4-5 hónapig jártam fel ide rendszeresen, majd csak idén júliusban tértem vissza. De azt kell hogy mondjam, még ezalatt a pár év alatt is jóval kevesebben lettünk. Régebben mikor a legfrissebb kérdéseket néztem, mire egyet végigolvastam, netalán válaszoltam is, addigra már egy oldalnyi új kérdés érkezett. Most meg alkalomadtán jön 1-2, van hogy egész nap nem érkezik 1, max 2 oldalnál több kérdés egy adott kategóriában. De szerintem az új külső is rátett egy lapáttal. Nem tudom miért cserélték le ha már olyan sokáig nem változtattak rajta semmit.
2021. aug. 11. 04:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

mert sokan politikai nézeteiket akarják itt kiélni mert személyesen nem tudnak érvelni és itt is csak a saját véleményüket mondják, tények és észérvek alátámasztása nélkül. Ha véletlen valamivel logikusan alátámasztod a te érvedet akkor meg csak lepontoznak és leanyáznak. Vagy ha egy tényt közölsz bármilyen témában akkor is, ha nekik nem tetszik. Volt olyan hogy a kérdésemet lepontozták, pedig nem politikai volt. Továbbá olyan kérdések vannak hogy mit jelent angolul egy szó. b....meg nézd meg a szótárban. :)

Maga a honlap az ilyen kérdéseket megengedi, de ha úgy kezdek valami értelmeset, hogy ki tud segíteni.... az már nem engedi. A múltkor egy kérdést írtam ki tud-e valaki egy jó routert ajánlani és a tud szó miatt nem engedte, mekkora baromság.

Ráadásul a pontozást is át kéne alakítani, hogy csak a kérdező pontozhasson, (ne akárki), hogy számára hasznos volt-e vagy sem, mert a felhasználói szintbe is beleszámít és nem releváns igazából ha bárki akinek nem tetszik valamiért a válasz (de nem a kérdező) az lepontozhat. Meg nem ártana ösztönözni a kérdezőt is hogy pontozzon hogy hasznos volt a válasz vagy sem. Mondjuk úgy, hogy beleszámítson valahogy felhasználói szintjébe, hogy ha kapott egy választ akkor értékelje és akár semlegessel is. És végül de nem utolsó sorban, amikor felütök egy véletlen kérdést, hogy esetleg válaszoljak, több évvel ezelőtti kérdések is megjelennek. Mi a fenének egy olyan kérdést feldobni ami 2018 ban volt és azt latolgatja hogy ki fog nyerni a választáson, (csak egy példa) de bármilyen egy évnél régebbi kérdést fölösleges feldobnia a véletlen gombnak.

2021. aug. 16. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!