Pár éve,mintha többen használták volna ezt az oldalt?
Én is itt vagyok a kezdetek óta. És azt látom, hogy tényleg egyre lentebb esik a színvonal.
Régen is voltak trollok, voltak fárasztó emberek. De sokkal több volt az igazi kérdés, sokkal jobban meg lehetett vitatni a témákat.
Mostanra meg maradt egy szűk "élettelen" réteg akik elűzték a normális válaszolókat.
GYAKORIKERDESEK.HU
2006 óta az interneten!
Nem látsz a szemedtöl vagy mi a fene?
mert sokan politikai nézeteiket akarják itt kiélni mert személyesen nem tudnak érvelni és itt is csak a saját véleményüket mondják, tények és észérvek alátámasztása nélkül. Ha véletlen valamivel logikusan alátámasztod a te érvedet akkor meg csak lepontoznak és leanyáznak. Vagy ha egy tényt közölsz bármilyen témában akkor is, ha nekik nem tetszik. Volt olyan hogy a kérdésemet lepontozták, pedig nem politikai volt. Továbbá olyan kérdések vannak hogy mit jelent angolul egy szó. b....meg nézd meg a szótárban. :)
Maga a honlap az ilyen kérdéseket megengedi, de ha úgy kezdek valami értelmeset, hogy ki tud segíteni.... az már nem engedi. A múltkor egy kérdést írtam ki tud-e valaki egy jó routert ajánlani és a tud szó miatt nem engedte, mekkora baromság.
Ráadásul a pontozást is át kéne alakítani, hogy csak a kérdező pontozhasson, (ne akárki), hogy számára hasznos volt-e vagy sem, mert a felhasználói szintbe is beleszámít és nem releváns igazából ha bárki akinek nem tetszik valamiért a válasz (de nem a kérdező) az lepontozhat. Meg nem ártana ösztönözni a kérdezőt is hogy pontozzon hogy hasznos volt a válasz vagy sem. Mondjuk úgy, hogy beleszámítson valahogy felhasználói szintjébe, hogy ha kapott egy választ akkor értékelje és akár semlegessel is. És végül de nem utolsó sorban, amikor felütök egy véletlen kérdést, hogy esetleg válaszoljak, több évvel ezelőtti kérdések is megjelennek. Mi a fenének egy olyan kérdést feldobni ami 2018 ban volt és azt latolgatja hogy ki fog nyerni a választáson, (csak egy példa) de bármilyen egy évnél régebbi kérdést fölösleges feldobnia a véletlen gombnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!