Ha régen, mikor élt a mamám (falun), akkor az apukámtól kapott szobapapucsot a kertben is használta, mikor elhasználódott, akkor kapott újat. Más idősek gyerekei is így gondoskodnak a szüleikről?
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 12:48
2/7 anonim válasza:
Nálunk nem szokás a szobapapucsban kertbe mászkálni...
3/7 anonim válasza:
Megkérdeztem anyósomtól tél elején, hogy biztos van-e meleg-vízhatlan holmija, szüksége van-e valamire.
Ő sosem kérdezte még meg, pedig már régen nem élnek a szüleim :)
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, különbözőek vagyunk, viszont lényeg az, hogy mindig kérdezzük az időseket, hogy mire van szükségük?
2021. máj. 24. 12:53
5/7 anonim válasza:
Engem pont azért szeret az anyósom, mert nagyon figyelek rá.
Anyák napjára a lánya hozott neki virágot (sose szerette), én meg vettem neki kézkrémet, mert mostanában panaszkodott, hogy nem talál jót ( nyugdíjból sajnos az olcsóbb, noname valóban nem elég neki).
Vagy karácsonyra nem vesszük neki fazekat (20 éve nem főz), viszont nyomasztotta, miből váltja meg após sírhelyét, hát kifizettük azt.
De a szüleimről is így gondoskodom, hogy figyelek rájuk. Kérdezni nem nagyon kell, van szemem.
6/7 anonim válasza:
Mi sem kérdezünk, figyelünk. Ha úgy látjuk, hogy valamire szükség van, akkor megvesszük.
7/7 anonim válasza:
Nem élünk otthon, szóval nem, nem "gondoskodunk" róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!