Fontos a sorrend?
32 bites rendszer csak 4 (azaz NÉGY) GB memóriát képes megcímezni, vagyis mindegy, hogy ezen felül mennyivel vannak feltöltve a slotok.
Az emulátorok pedig zabálják az erőforrásokat, mert szoftveresen kell úgy tenniük mintha hardverek lennének.
A videokártya drivere fagy szét, ez a képernyőillesztő. Nincs az a szituáció amikor 32 bites oprendszert *kell* használnod, 32 bites program fut 64 bites oprendszeren, csak fordítva nem működik, csak hátránya van a 32 bites oprendszernek. A ram sorrendje nem számít.
De magára a fagyásra első körben néznék egy másik drivert, ha nem oldja meg esetleg lejjebb veheted az órajelét a gpu nak, ha az is ilyen öreg simán előfordulhat hogy nem bírja már tartani a gyári beállításokat(vagy maga a gpu, vagy a vram, ha ez a gond akkor ha 5-10 százalékot visszaveszel valószínűleg eldöcög még egy darabig gond nélkül).
Igen, tudom, fent le is írtam, amit te is.
Van az a szituáció, létezik olyan 2000-2005 között kiadott pc játék, amely nem nyitható meg 64 bites rendszeren, és nincs olyan infó neten SE! ami megoldaná ezt a problémát. Illetve vannak olyan szoftverek, melyek gyorsabban reagálnak 32 bites oprendszeren (amint említettem a nox player is). Megnézem az órajeles témát, köszi, ment a zöld pacsi.
Nem a fejlesztés a lényeg itt most, hanem a sorrend. A fejlesztést ígyis-úgyis megejtem, a fentebb írt kommentem végett. Persze mindennapi használatra jó, de nekem nem csak arra kell. Ezért majd tovább fogom adni, amint megvan az új gép.
Kérlek magyarázd el, miért nem éri meg a 2-ről 4 magosra váltani? Mellesleg amit kinéztem az 8 magos...
AMD - Ryzen 7 3700X Octa-Core 3.6 GHz Socket AM4 Desktop Processor
Ha nem írtam le, akkor honnan veszed, hogy nem igaz a kompatibilitás vonatkozásában leírt válaszom? Na ugye... Elveszel a részletekbe, teljesen felesleges a hardvereimet felsorolnom. Körülnéztem a piacon, azok amik vannak nekem, kifutott termékek. Megint csak nem erre irányult a kérdés. A 4k videót pedig pár mondattal előbb említettem... ,,A fentebb említettem" mondatomat, azt arra értettem. De ez megint csak irreleváns a fő témát tekintve. Nem kell kötekedni.
,,amely a 4k fájlokat könnyedén kezeli." tessék még idéztem is, hogy ne kelljen keresgélned a "hosszú" szövegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!