Az intel processzorok erősségi sorrendje?
Figyelt kérdés
szeretnék építeni egy gépet az intel core i5-7600k ra(ezt néztem ki). ha nem találok jó árban stb akkor érdekelnének az alternatívák. egy linket találtam de ami processzorokat kínáltak nekem megpróbáltam megnézni mekkora különbségek vannak de ebben a listában azokat nem is találtam:
érdekelne valami olyan lista ami nem elkészülés/megjelenés alapú, hanem tudás alapú. +-ban is keresgélnék. lécci linkelnétek?
{alternatívákat kaptam: i5-660, i5-6600, i5-6600k, i7-2400, i5-48xx (nem emlékszem pontosan hányas)}
2018. jan. 10. 16:14
1/7 anonim válasza:
Egyértelmű hogy amd-t vegyél laptopban is. Azokban van értelmes GPU.
2/7 A kérdező kommentje:
amd nagyon melegszik, ahhoz képest hogy olcsóbb sokkal több mindent kell beszerezni hozzá, laptopba pont hogy azt nem raknék. van amd épített gépem is otthon de most intelre van szükségem. nem érdekel az amd-intel vita.
2018. jan. 10. 16:26
3/7 anonim válasza:
Egy notebookos listában nem is fogod megtalálni őket, mivel azokba más típusú processzorokat raknak. Itt keresgélj: [link]
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ez is jó
közben egy amd-s kérdést találtam ahol ezt a linket adták válasznak:
mondjuk itt a rangsorolás pont nem egyezik de ezekhez már tudok hasonlítani! köszönöm.
2018. jan. 10. 16:37
5/7 anonim válasza:
Ez már nem vita! Nem az FX idők járnak. Az a hülye aki intelt vesz. Laptopban mindig is egy rakat fos volt az intel GPU. Asztali ár-értek arányt kell nézni, nincs miről vitázni.
6/7 A kérdező kommentje:
mondja ezt egy amd-s XD
2018. jan. 23. 15:26
7/7 anonim válasza:
Nem rég cseréltem le AMD-re egy i5 4460-at. Ami még nem is egy ilyen laptop “játék” dzsunka processzor volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!