Pár éve,mintha többen használták volna ezt az oldalt?
Figyelt kérdés
Sok témában nagyon kevés a válasz. És hiába irok privátban alig alig válaszolnak.2021. aug. 4. 20:50
1/20 anonim válasza:
Szintúgy ezt tapasztalom, pedig már 2010 tavasza óta látogatom ezt az oldalt.
2/20 anonim válasza:
Nem mai már az oldal és nem használják már annyian mint régen ez tény. Azért az átlag témák, még mindig eléggé népszerűek ahogy nézem. Ahogy én látom azok a kategóriák a kevésbé népszerűek, ahol sok a konfliktus. Pl. ezotéria, ahol rengeteg a troll. Az emberek kategória sem annyira népszerű már, szintén a trollok miatt és azért mert sokan kamukérdéseket tesznek fel, vagy csak panaszkodnak és ha segíteni akarnak nekik, nem fogadják meg, panaszkodnak tovább. Privátban meg eddig is kevesen írtak vissza hacsak nem kifejezetten ismerkedés szándékkal írtad ki a kérdést vagy ott vártál válaszokat. 2010 óta vagyok itt én is.
3/20 anonim válasza:
Nekem nincs viszonyítási alapom. Pár hónapja figyelem az oldalt:)
4/20 anonim válasza:
Privátba? Olyan csúnyán "beszélnek", hogy inkább senkinek nem fogok válaszolni.
5/20 anonim válasza:
Igen, jól látod. 1,5 éve "újult" meg az oldal, azóta kis lejtmenet tapasztalható, a nyári időszakban a fiatalok trollkodnak sokan rajta, igaz, vannak jó hozzászólók is.
A privizők nagy része mindig eltűnik 1-1 levélváltás után, a "miért"-eket csak kutatni lehet.
Azonban van 1-2 jó kategória, ami az újítás hozott.
6/20 A kérdező kommentje:
Mióta az oldalt más köntösbe bujtatták,azóta meg pláne kevesebb a felhasználó.
Hiába szavazták meg,hogy a többség a régi gyakorit szeretné ez nem érdekelte öket. Nekem már ezzel nincs bajom,de akkor minek kérték ki az emberek véleményét,ha ugyis ök döntik el.
2021. aug. 4. 21:17
7/20 anonim válasza:
A trollok és goblinok sok emberkét elüldöznek innen.
8/20 anonim válasza:
Sokkal többen használták. Most már kb. ugyan azok a személyek több felhasználóval rakosgatják föl a kérdéseiket.
9/20 anonim válasza:
Másrészt mostanában divat let nem válaszolni a privát üzenetekre.
10/20 anonim válasza:
Én 12 éve regisztráltam. Igen, jóval többen voltak régen. Normálisabbak voltak a válaszok is, persze akkor is voltak trollok, de ők még viccesek voltak. Mostanra kb minden kérdés alatt vagy minimum 1 troll és minimum 1 kötekedő. Privátban nem nagyon írok rá senkire, de régebben én is több üzenetet kaptam és nem szívódtak fel az emberek pár üzi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!