Ha kiderülne, hogy léteznek szörnyek akik képesek beszélni is, te beállnál közéjük?
Vámpírok, orkok, koboldok, vérfarkasok meg stb. minden amit eltudtok képzelni. Kiderül, hogy valóban léteznek és a jövőben elakarják pusztítani az embereket.
Te be állnál a szörnyekhez és át is változnál ha lehetséges, vagy inkább ki állnál az emberek mellett?
11-es,ha unalmas, ha nem, attól még igaz😄. Azért mert te tájékozatlan vagy, a világ nem biztos hogy olyan, amilyennek te képzeled. De mondok is pár példát, ok? Nem fogom részletezni nehogy behányj😂. A teljesség igénye nélkül persze.
A szent inkvizíció, az ISIS kivégzési módszerei, amit le is videóztak persze. A japánok kínában való ténykedése, a II. világháború idején, élveboncolás, emberkisérletek, amit nemigen éltek túl. Náci haláltáborok, Josef Mengele kisérletei embereken, gyerekeken, ikreken. A conqistadorok amerikában.
Egyedi szörnyek: andrej csikatilo a rosztovi rém/kannibál, ted bundy, jeffry dahmer, ez is evett a hullákból.
Állatok ilyet nem csinálnak, max megeszi egyik a másikat, hogy élni és szaporodni tudjon.
Az emberek azért találták ki a mesebeli szörnyeket, hogy nehogy már mi legyünk a legnagyobb szörnyek. Pedig de.
Szerintem is picit unalmas már ez, hogy az emberek a legnagyobb szörnyek, de nem azért mert nem igaz. Az emberek egy része tényleg szörnyeteg és ez rendben is van. Viszont majdnem az összes válaszadó ugyan ezt írta le ahelyett, hogy a kérdésre válaszolna. Ez sokkal sablonosabb és fontosabb leírni minthogy a kérdésre válaszoljanak. De köszönöm annak aki megtette xd.
<3
Aha sok filmet néztem, bocs nem tudtam hogy gyerekek vagytok és fantasy-t játszotok. Mégegyszer bocs, hogy bezavartam😂
12#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!