Ha kiderülne, hogy léteznek szörnyek akik képesek beszélni is, te beállnál közéjük?
Figyelt kérdés
Vámpírok, orkok, koboldok, vérfarkasok meg stb. minden amit eltudtok képzelni. Kiderül, hogy valóban léteznek és a jövőben elakarják pusztítani az embereket.
Te be állnál a szörnyekhez és át is változnál ha lehetséges, vagy inkább ki állnál az emberek mellett?
2021. júl. 31. 19:52
2/15 anonim válasza:
trollokhoz igen , a többi mind busi
3/15 anonim válasza:
Léteznek szörnyek akik képesek beszélni is, emberszabásuak. Köztük élek!
4/15 anonim válasza:
A beszéd képessége emberi tulajdonság és az ember a legundorítóbb, legveszélyesebb szörny is egyben.
5/15 anonim válasza:
Szerinted?
(Érdemes a megbújó szöveget is megfigyelni. S nem most állítottam be.)
Fun fact, hogy még lány is vagyok. :D
6/15 anonim válasza:
Én eleve egy beszélő szörny vagyok, úgyhogy...
7/15 anonim válasza:
#5 a sok szelfit ideje lenne törölni :D
Egyébként meg mire a szörnyek ideérnének, nem lenne kit elpusztitani, azt megtesszük mi magunk.
9/15 anonim válasza:
Kinézetre simán mehetnék szörnynek, szerintem be is fogadnának. De az embernél kegyetlenebb szörny szerintem nincs.
10/15 anonim válasza:
Nőstény szörnyekhez szívesen beállok bármikor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!