Csinos nők, hogyan reagálnátok ha egy férfi megfogná a feneketeket az utcán?
Figyelt kérdés
Miközben megy el mellettetek, finoman megfogná pár másodperc erejéig.2021. júl. 26. 15:24
51/59 anonim válasza:
Nem tudom mikor fogják már fel ezek a luvnyák hogy csak értem vannak. Hogy engem szórakoztassanak. Ha én nem vagyok semmi nincs. Csak azért vagytok.
52/59 anonim válasza:
50-es!
Kitalálhatnál már valami új szót is ha sértegetni akarsz! Vagy csak ezt az egyet ismered?
Meg vagy akadva, mint a bakelit lemez!
53/59 anonim válasza:
52, a nősóvár magányos balek jobb?
54/59 anonim válasza:
Igen ez sokkal jobb!
Már csak arról kéne leszoknotok, hogy ha kaptok egy hasonlóan nívós választ, akkor ne kezdjetek el jelentgetni mint az óvodások!
55/59 anonim válasza:
Életemben ez kétszer történt meg. Mindkétszer betörtem az orrát. Illetve az egyiknél nem biztos, hogy eltört, de ugyanúgy fájt neki és ömlött belőle a vér, mint amikor éreztem, hogy eltört.
56/59 anonim válasza:
Ki hiszi már ezeket el? Nagyon nevetek. Xd
57/59 anonim válasza:
Történt már sajnos velem nem egy ilyen eset - mondjuk nem utcán, hanem lépcsőházban, buszon stb... ha be tudom azonosítani, ki volt, a minimum, hogy erélyesen rászólok vagy ha olyan hangulatomban kap el, leordítom a fejét, hogy mégis hogy képzelte ezt. A lépcsőházas esetben még utána nyúlt volna értem, bemenekültem a liftbe, és kész voltam rá, hogy lecsapjam a kezét a liftajtóval - abból értett.
58/59 anonim válasza:
Te örülnél ha minden jött ment nő bele markoljon a töködbe úgy hogy pl nem is szép. A nők minek örüljenek ha valaki random valaki rábarkol? De ez most komoly?
59/59 anonim válasza:
Olyat fingok a markába, tôből rohad le a karja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!