Férfi tanárok! Ti hogy reagálnátok ezekre? És nem tanárok! Szerintetek hogy reagálna ezekre egy 48 éves férfi tanár?
1. Ha egy diákod - aki már a 22. évét tölti és aki egyébként nem abba a suliba jár, ahol te tanítasz, csak csoportos nyelvtanfolyamra jár hozzád, ahol a diákok tegeznek téged, és te is őket- azt mondaná neked óra végén,hogy jól áll, ha betűröd a pólódat a nadrágodba. Ez nagyon flörtölősen jönne le? Ti zavarba jönnétek?
2. És ha ugyanez a diákod felköszöntene a születésnapodon, pedig nem is mondtad el mikor van (facebookon kint van a dátum, de nem vagytok ismerősök), az mennyire lenne furcsa?
Sehogy se
A szülinaposnál gondolom semmit sem gondolna.
Nem vagyok tanár, de voltak férfi tanáraim.
Azért mas a Fbra odaírni egy köszöntést meg más pl a postai címére levelet küldeni vagy becsengetni hozzá.
1. Megköszönném udvariasan, de távolságtartóan
2. Szintén
Egy normális felnőtt, meglett férfi nem kezdene ki egy 22 éves tanítvánnyal. Akármennyire próbálja ezt most a világ okénak beállítani. Nem ez a jellemző. Max egy kósza numera (esetleg néhány) van benne, ha akaratgyenge a pasi.
#1-es: A felköszöntést személyesen értettem.
Egyébként elvileg nincs neki senkije azt még hozzáteszem (nem tudom mennyire lényeges információ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!