Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csinos nők, hogyan reagálnátok...

Csinos nők, hogyan reagálnátok ha egy férfi megfogná a feneketeket az utcán?

Figyelt kérdés
Miközben megy el mellettetek, finoman megfogná pár másodperc erejéig.
2021. júl. 26. 15:24
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

Kilépnék a papucsomból, és a lábfejem a golyóiba csapódni, majd amikor előredől, kapna egy térdest, utána ismét térddel a golyókba, majd a kalapácsrúgás sarokkal felülre. Amikor a földön van, akkor szintén kalapácsrúgás, de már talppal a kukira.

Ha még többet kívánna, akkor a koszos talpamat megtisztíthatja a nyelvével, majd a papucsba bebújva otthagynám.

2021. júl. 26. 19:37
 42/59 anonim ***** válasza:
92%
Nekem egyszer a mellettem elhaladó férfi megfogta a mellemet. Nem voltam kihívóan öltözve. Reflexből belevágtam a körmöm a kézfejébe izomból. Azzal a lendülettel mentem tovább és ő is. Szerintem neki rosszabb élmény volt. Ez kB 10 éve volt.
2021. júl. 26. 19:48
 43/59 anonim ***** válasza:
91%

Én mindig azt mondtam, hogy biztos lefagynék, mert ha elképzeltem, hogy megtörténik, akkor inkább sírni tudtam volna, mint arcoskodni. Aztán egyszer megfogták a fenekem, és nem gondolkodtam, megfordultam, és löktem egyet a paraszton. Majdnem seggre esett.

Viszont ennek van egy rossz oldala is; egyszer a húgommal találkoztunk, hátulról fogta meg a vállamat, én meg úgy fordultam meg, hogy közben állon könyököltem, hogy eresszen el. :D

2021. júl. 26. 20:18
 44/59 anonim ***** válasza:
8%

De kemények vagytok! Neten mindnyájan Lindának képzelitek magatokat...😂😂

Élőben meg ha ezt csinálná veletek egy csávó sikítani se mernétek...😂😂

Még sosem hallottam olyanról kicsiny országunkban, hogy egy nő ilyen esetben bármit is mert volna csinálni...

2021. júl. 26. 21:00
 45/59 anonim ***** válasza:
85%

Egyszerűen elképsztőnek tartok néhány hozzászólást. Aki azt írja hogy a nők biztos nem tennének semmit mert be lennének szarva.... Nos ez így nem teljesen igaz. Azt ne tessék elfelejteni, kedves férfiállatok hogy az ijedtség agresszivitást is ugyan úgy ki tud váltani egy nőből, mint megkukulást. Na most egyszer kifogtok egy olyat mint jómagam, a közel 70 kilómmal és több éves harci tapasztalatommal. Megsúgom, nem látszik. Egyáltalán.

Megijedek, mert meg fogok, majd olyan köríves testrúgást bszok rátok hogy a bordátok kettétörik. Azért mert erre tanítottak. Nem azért, mert kedvem van a b@romarcúaknak megmutatni hogy ki vagyok én. Hagyjuk már, mit számít? Azt tanultam, és tanulom minden edzésen hogy "agresszívan rá kell menni". Ha már egyszer beleverték a fejembe, konkrétan reflexből választom a támodást a menekülés helyett, szerinted majd kussban szégyenkezve elsétálok?

Hölgyeim, azt ajánlom vegyetek önvédelmi órákat, hogy legalább állba tudjatok pattintani valakit. Mert nem megy az csak úgy. Tudom hogy nő nem verekszik, meg törékeny meg mittomén. De olyan jó érzés amikor látod az ijedséget a szemében, hogy rossz emberrel kezdett. ☺️

2021. júl. 26. 22:09
 46/59 anonim ***** válasza:
2%

45-ös!

Kemény vagy mint a vídia!

De a valóságban ez sajnos így szokott történni:

[link]

2021. júl. 26. 22:40
 47/59 anonim ***** válasza:
6%

Hűha! Vigyázat! A 45 - ös Mrs. Hitmonlee! Olyan kemény, hogy még a fing se mer elmenni az orráig!

Aztán elájulsz a pörgőrúgásától, mert olyan halszag csapja meg az orrod, miközben pörög...😂😂

2021. júl. 26. 22:48
 48/59 anonim ***** válasza:
4%

Most elképzeltem, ahogy a 45 - ös egy hangos "Hijjaaaa!" kíséretében vágja a fejes salátát a frankfurti leveshez!😂😂

Na jó... Inkább megyek aludni, mert már kiröhögtem magam mára...😂😂

2021. júl. 26. 22:53
 49/59 anonim ***** válasza:
93%
Majd akkor röhögcsélj, ha a te lányodat taperolják!
2021. júl. 27. 05:41
 50/59 anonim ***** válasza:
60%
Incel parádé, aberracioval megfűszerezve
2021. júl. 27. 07:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!