Csinos nők, hogyan reagálnátok ha egy férfi megfogná a feneketeket az utcán?
Figyelt kérdés
Miközben megy el mellettetek, finoman megfogná pár másodperc erejéig.2021. júl. 26. 15:24
21/59 anonim válasza:
Elkezdenék segítségért sikitozni és mondanám, hogy bantalmaztal. Aztán nézném, ahogy szetvernek :) már csináltam ilyet, aki hozzám nyúlt és elég nagy balhé lett belőle. Úgyhogy csak óvatosan ;)
22/59 anonim válasza:
Vennék egy macskamedvét, az megvéd.
23/59 anonim válasza:
Ráordítanék és elküldeném a büdös picsába
24/59 anonim válasza:
Gyanítom, a kérdező a válaszokra veri.
26/59 anonim válasza:
Megfognám a kezét és ráhúznám a kőkemény eres farkamra.
18L
27/59 anonim válasza:
Úgyse tennétek semmit. Nagy szajuak. Én ha nő lennék amúgy még utcára is félnék kimenni. Azért örülök hogy férfi lettem. Erős és egészséges. Nő lennék nagyon félnék.
28/59 A kérdező kommentje:
Szerintem se mernének meg sem szólalni, főleg nem verekedni.
2021. júl. 26. 16:55
29/59 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy bénák vagytok. Rendőrt kell hívni, nem leköpni, meg tökön rúgni. Komolyan legyen már bennetek tartás!
30/59 anonim válasza:
Viszakézből pofon vagy Chuck Norris körbefordulós rúgás.
A kérdező vagy troll, vagy az a tipikus férfiember, aki a nőket csak tárgyként kezeli. Undorító mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!